Félek hogy meghízok, de lusta vagyok mozogni . Mit csináljak? Ülök, pihenek, netezek, eszek. Néha sétálok.
Figyelt kérdés
Miért nincs kedvem mozogni ? Ha ra is veszem magam hamar elfáradok. Meg az is a baj régebben éjfélig is fen tudtam lenni most meg itt vagyok 20 éves és már este fél 8 kor olyan álmos és kàba vagyok, étvágyam nagy. Voltam orvosnál hátha szervi baj, de azt mondták egészséges vagyok. Amúgy egészségesen táplálkozok fogyasztok minden félét. Vitaminokat is szedek. Mégis kevés energiám van és nem tudom magam a mozgásra rávenni. És napi 2 kávét iszok.nov. 15. 11:30
1/10 anonim válasza:
Kezdj el mozogni, bármit, ami érdekel, akár séta, tánc, torna. Otthon is sokmindent lehet csinálni. Vissza fog jönni az energiád, ha hozzászoksz.
2/10 anonim válasza:
Meghízni kalóriatöbblettől fogsz. Ha keveset mozogsz, akkor ne egyél annyit. Ilyen egyszerű.
Mozgásban az élet, ahogy szokták mondani. A te tested, a te döntéseid. Ha magadtól nem jössz rá, hogy a mozgás mennyire fontos az egészséges életmódhoz, és még nem fáj most jelenleg neked, akkor majd később fog és akkor már rá fogod magad kényszeríteni a mozgásra. Pl. az izmaid elernyednek, egy kisebb mozgás is megterhelő lesz számodra..stb.
Ha hosszú egészséges életet szeretnél, akkor fogj hozzá fokozatosan mozogni.
3/10 anonim válasza:
Nem kell rögtön nagy komoly mozgásba kezdeni, kiköpöd a tüdőd és el fog menni tőle a kedved örökre. Kezd kicsiben, pl naponta 1-20 fekvő (fogalmam sincs milyen állapotban vagy) vagy pár gugolás miközben vársz kávéfőzőre.
4/10 anonim válasza:
Nem szexelsz túl sokat? Vagy maszturbálsz naponta? Lehet attól vagy bágyadt
5/10 anonim válasza:
Van aki alapbol lusta, ez genetika, nem sokat tudsz ellene tenni. Ha csak nincs hatalmas akaraterőd szep lassan el fogsz hízni ahogy öregszel majd.
7/10 anonim válasza:
Puszta lustaság. Nekem sincs kedvem mozogni, mégis rávettem magam napi 30 perc mozgásra, mert nagyon sokat ülök. Embereld meg magad, az egészséged érdekében is.
8/10 anonim válasza:
Majd amikor a félelem legyőzi a lustaságot, nekiállsz. Addig felesleges ragozni
9/10 anonim válasza:
Nem kell mozognod. Ne edd túl a kalóriakeretedet.
10/10 anonim válasza:
Feküdj az ágyon vagy a fotelen a takaró alatt, és kezdj el plankozni, vagy emelgetni a csípőd ha fekszel oldalt vagy hanyatt. Sehová se kell menni, melegben vagy és nézed a filmedet, de izmos leszel, aztán majd később mást is mozogsz ha lesz kedved. De ha izomlázad lesz tarts néha 1 2 nap szünetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!