Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az baj ha jobban szeretem az...

Az baj ha jobban szeretem az állatokat és a kutyákat mint az embereket?(családomat,rokonaimat szeretem természetesen)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Általános iskolában kiközösítettek,csúfoltak,megaláztak,kötözködtek,bsztattak.Sokat kellet verekednem (sohasem kezdeményeztem)

Most középbe van néhány haverom akivel dumálgatok.

2020. máj. 18. 22:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9 nem értettem félre, én fogalmaztam hülyén😁😁
2020. máj. 18. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Két nagy pofon lekeverése minimum az állatmérgezőknek? Nem ment?
2020. máj. 18. 22:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves #12

Bármennyire is szerettem volna a nőnek fizikális fájdalmat okozni egy 70+os idős embert azért mégsem fogok megütni. Lehet más meg tette volna de nem mindenki ugyan olyan:)

2020. máj. 18. 23:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Akkor hagyd rá. Én le.bastam volna neki egyet. Úgy lágyan. Nekem az állatom családtag. Amúgy szerinted a kor érdem vagy állapot?
2020. máj. 18. 23:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Állapot
2020. máj. 18. 23:20
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

"Az baj ha jobban szeretem az állatokat és a kutyákat mint az embereket?"

Egyaltalan nem baj es ha vigasztal, egyaltalan nem vagy egyedul az erzeseddel. En annyiban cifraznam meg a dolgot, hogy nem a kutyakat szeretem jobban, hanem az embereket utalom jobban.

2020. máj. 19. 00:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Szeretni nem tudok jobban mint amit a lelkembol kitudok preselni, utalni viszont mertektelenul kepes vagyok.
2020. máj. 19. 00:09
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

Nos egy állatot gondozni etetni és minimálusan kell hozzá érzelem hogyragaszkodjon. Nagyon kevés energia befektetéssel lesz egy lényami feltétel nélkül néha beleavatkozi ösztönökkel szeret

Ember gyermeket nevelni kell nem csak simi és kaja és pár jo szó. Rengeteg munka embert faragni jo gonolkodással és emberségessé neveléssel.

Egyszó mint száz én azt vettem észre akik egy ember gyereknél egynégylábu ebet többre tartanak szociálisan is alulteljesitenek

Emberekhez nem értenek nem tudnak és nem akarnak dolgozni más emberek szeretetéért elismeréséért tenni.

Ezért könnyü uton egy állatot választ aki már akkor ragastkodik ha te jo körülményeket biztositasz

2020. máj. 19. 10:05
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Én is pont így vagyok vele, kérdező.
2020. máj. 20. 00:22
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy nem érzem úgy, hogy baj lenne.
2020. máj. 20. 00:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!