Az baj ha jobban szeretem az állatokat és a kutyákat mint az embereket?(családomat,rokonaimat szeretem természetesen)
16 éves vagyok.
Általános iskolában kiközösítettek,csúfoltak,megaláztak,kötözködtek,bsztattak.Sokat kellet verekednem (sohasem kezdeményeztem)
Most középbe van néhány haverom akivel dumálgatok.
Kedves #12
Bármennyire is szerettem volna a nőnek fizikális fájdalmat okozni egy 70+os idős embert azért mégsem fogok megütni. Lehet más meg tette volna de nem mindenki ugyan olyan:)
"Az baj ha jobban szeretem az állatokat és a kutyákat mint az embereket?"
Egyaltalan nem baj es ha vigasztal, egyaltalan nem vagy egyedul az erzeseddel. En annyiban cifraznam meg a dolgot, hogy nem a kutyakat szeretem jobban, hanem az embereket utalom jobban.
Nos egy állatot gondozni etetni és minimálusan kell hozzá érzelem hogyragaszkodjon. Nagyon kevés energia befektetéssel lesz egy lényami feltétel nélkül néha beleavatkozi ösztönökkel szeret
Ember gyermeket nevelni kell nem csak simi és kaja és pár jo szó. Rengeteg munka embert faragni jo gonolkodással és emberségessé neveléssel.
Egyszó mint száz én azt vettem észre akik egy ember gyereknél egynégylábu ebet többre tartanak szociálisan is alulteljesitenek
Emberekhez nem értenek nem tudnak és nem akarnak dolgozni más emberek szeretetéért elismeréséért tenni.
Ezért könnyü uton egy állatot választ aki már akkor ragastkodik ha te jo körülményeket biztositasz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!