Csak én utálom az ilyen viselkedést?
Egyik osztálytársról van szó, pontosabban a viselkedéséről. Egész nap úgy járkál, hogy az arcán a világfájdalom játszik, az is problémája, hogy megszületett és már bocsánat a kifejezésért, de szó szerint búval b@ szott feje van. Ha 5-en nem kérdezték meg tőle, hogy mi a gond, akkor egyen sem, a válasz mindig: "Semmi." Elhiszem, hogy valami problémája van, de minden egyes embernek van problémája, max. nem akkora mértékű, mégsem vetítik ki ezt másokra. Senki nem önszántából jár iskolába, és ha már kötelező, akkor mért nem tudjuk normális ember módjára eltölteni az együtt töltött időt? Olyan demoralizáló látni a fejét, hogy az én jókedvemet is teljesen leszívja. Nem vagyok az a típusú ember, aki azon is nevet, ha azt mondják, körte, de szeretek jókedvű, mosolygós lenni. Na, mellett nem tudok ilyen lenni.
És a dolog pikantériája, hogy ha ezt szóvá tenném, én lennék a bűnbak, hogy miért bántok egy szenvedő embert, aki a padlón van, közben bele sem gondolnak, hogy milyen egy ilyen ember mellett lenni napi 8 órában.
16/L
Kedves retardált kérdező!
SZVSZ te nem választ akartál,csak fröcskölődtél egy jóízűt, és azt vártad, hogy majd itt veled kórusban mindenki együtt fogja gyűlölni szerencsétlent, hihíííí-huhúúúú búskomor gyászhuszár, igaz-e?
Sorry, barátocskám, itt nem mindenki osztja a buta véleményedet. Ha ez nem tetszik, építs ki visszhangkamrát, és majd bősz egyetértésben leszel magaddal.
Amikor majd téged vág pofán a sors egyszer-kétszer, és te fogsz zombifejjel meredt pofával mászkálni az emberek között, te leszel a legjobban felháborodva, ha lenéznek és elutasítanak. Majd simogasd meg az okos kis buksi-fejedet, elvégre ezt a mentalitást erőlteted itt mindenkire.
Ahhoz meg igencsak kevéske vagy, kis komám, hogy önhatalmúan megszabd, kire van szükség a társadalomban, ki mit tesz le az asztalra, és milyen kedve legyen. Nem vagy hatóság vagy gondolatrendőrség, nem úgy fújdogál a passzát, ahogy neked jólesik. Vannak szomorú, elkeseredett emberek, egyre többen, ha nem vagy képes együtt élni velük, talán költözz ki te valami nagyobb sivatagba, ne őket akard már deportálni pls.
Képzelem hogy ezzel az elitista, kivagyi, pofátlan hozzáállásoddal előtted fog állni az egész világ. Örülhetsz ha a seggét az arcodba tolja majd...
Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni? Most rányomnék úgy pár (ezer) piros kezet!
Fú kérdező hogy te mekkora egy gyökér szaros kis p#cs# vagy! Idejössz szidni egy szerencsétlen embert, mert mégis mit képzel magáról, hogy ilyen búvalb#sz#tt feje van, meg mi az hogy nem fogadja el a segítséget. B#zm@g arra nem gondoltál, hogy esetleg nem bízik az emberekben pont a magadfajta elkényeztetett ütnivaló p*cs*k miatt?!
Ki a francnak képzeled te magad hogy eldöntsd, vagy akár csak véleményt alkoss arról hogy ki való a társadalomba és kinek kéne "elmúlnia" b#szk*?! Hát ki a fene vagy te hogy melletted már a fejét sem hajthatja le senki?! Ha ő szomorú akar lenni akkor had legyen szomorú cs#szdm#g!!! Egyszer olyat fogsz még ezért kapni az élettől, hogy évekig búvalb#sz#tt leszel!
És remélem akkor téged is ócsárolni fog egy pár ilyen hozzád hasonló kis sz#r@s hogy mi az nem vagy olyan hülye mint ők.
Nem tudom ki a f#szn@k képzeled te magad, de hogy egyszer nagyot koppansz, az biztos. Szóval menj a bús p#cs#ba te gyökér! (Elnézést a "kirohanásomért" csak ez most nagyon felhúzott.)
"Tudjátok, bizonyos emberek azért jöttek a világra, hogy eltávozzanak. (:"
Sajnálom, hogy ezt így kell közölnöm, de tulajdonképpen mindenki ezért jön a világra. Persze vannak, akik maradandót alkotnak a tudományban vagy a művészetben, de ez egy a millióból (és még rájuk sem mint ember emlékeznek, hanem a nevüket viselő találmányokon, műveken, tudományos felfedezéseken keresztül). Te, kérdező bőven a 999.999-ben vagy, akire senki nem fog emlékezni, miután a közeli rokonaid, barátaid is meghaltak, hiába vagy szentül meggyőződve arról, hogy te leszel az az egy.
Egyébként az említett "társadalmi normák" betartása nem azt jelenti, hogy mindenki kizárólag azzal a céllal létezik, hogy téged, mint az univerzum központi szereplőjét szórakoztasson, hanem azt, hogy mindenkinek illene úgy élni egy társadalomban, hogy a közösség életéhez valamilyen módon hozzájáruljon, vagy legalábbis ne akadályozza azt. Nem, az nem akadályozás, ha valaki rosszkedvű és az sem, ha elvonul és magába fordul. Az lenne tényleges akadályozás, ha mondjuk a hátadba szúrna egy kést, mert úgy tartja kedve, ha órán hangoskodna, a tásaitól lopna vagy ha valakit megverne, lelkileg terrorizálna.
kérdező, szerintem ásd el maga jó mélyre egy gödörbe és bomolj el...elmondani nem tudom, mennyire legalja undorító korcsnak tartalak...
minek él az ilyen????
Hányadék vagy kérdező
Köszönd meg édesanyádnak hogy nem kapart el egy kutyaszaratóba a téged megillető helyre...
Én is lepontoznám most a kérdezőt!
Kamu. Ekkora retardált nincs.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!