Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én utálom az ilyen...

Csak én utálom az ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársról van szó, pontosabban a viselkedéséről. Egész nap úgy járkál, hogy az arcán a világfájdalom játszik, az is problémája, hogy megszületett és már bocsánat a kifejezésért, de szó szerint búval b@ szott feje van. Ha 5-en nem kérdezték meg tőle, hogy mi a gond, akkor egyen sem, a válasz mindig: "Semmi." Elhiszem, hogy valami problémája van, de minden egyes embernek van problémája, max. nem akkora mértékű, mégsem vetítik ki ezt másokra. Senki nem önszántából jár iskolába, és ha már kötelező, akkor mért nem tudjuk normális ember módjára eltölteni az együtt töltött időt? Olyan demoralizáló látni a fejét, hogy az én jókedvemet is teljesen leszívja. Nem vagyok az a típusú ember, aki azon is nevet, ha azt mondják, körte, de szeretek jókedvű, mosolygós lenni. Na, mellett nem tudok ilyen lenni.

És a dolog pikantériája, hogy ha ezt szóvá tenném, én lennék a bűnbak, hogy miért bántok egy szenvedő embert, aki a padlón van, közben bele sem gondolnak, hogy milyen egy ilyen ember mellett lenni napi 8 órában.

16/L

2018. szept. 8. 22:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%

És igaza van a nyolcasnak. Egyszer majd kapsz egy olyan pofont az élettől hogy te sem vágsz majd emberi képet a világhoz.

Akkor majd megtudod milyen is az.

2018. szept. 8. 23:27
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

Ahahaha, kíváncsi lennék, ha egyszer bemenne és lemészárolná a fél sulit, akkor is így pofáznál erről a természetes szelekcióról :D

Szerencséd, hogy nem Amerikába születtél.

2018. szept. 8. 23:45
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Tudod utolsó nem mindenki pszihopata attól hogy nem vigyorog egész a suliban...
2018. szept. 8. 23:50
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
*egész nap
2018. szept. 8. 23:50
 15/29 anonim ***** válasza:
96%

Kettes válaszolo vagyok.

Az további életedhez ennyit fűznék mint agnosztikus:

"Isten nem ver bottal.":)

2018. szept. 8. 23:56
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
13. És ki mondta egy szóval is, hogy az?
2018. szept. 8. 23:56
 17/29 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, én biztos vagyok benne, hogy ha te lennél olyan helyzetben, hogy képtelen vagy túllépni a magánéleti problémáidon a suliban vagy a munkahelyeden, mert mondjuk meghalt vagy súlyos beteg lett egy közeli hozzátartozód vagy barátod, akkor te lennél a legjobban felháborodva, ha nem mindenki empátiával és segítő szándékkal viszonyulna hozzád, hanem pofákat vágnának, kiröhögnének, eljátszanák, hogy a te fájdalmad semmi ahhoz képest, amit ők átélnek, amikor rádnéznek, ne adj' Isten még a természetes szelekciót is felhoznák, ezzel érzékeltetve veled, hogy akkora szenvedést okozol nekik a puszta léteddel, hogy nemcsak, hogy nem sajnálnának, de még külön örülnének is, ha megdöglenél.
2018. szept. 9. 10:32
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

Mindenkinek van problémája és te ahogyan más sem tudja hogy mi is az, családon belül v mi, akar zaklatás is lehet, bántalmaztak vagy meg tart is.

Ki tudja, az hiztos hogy nem érez senkit olyan erősen maga mellett hogy ezt a terhet megossza vele.

Egy barátra lenne szugsege, igaz barátra.

2018. szept. 9. 10:43
 19/29 anonim ***** válasza:
96%

Ha neked jogod van vigyorogni egész nap, akkor neki is joga van a búval cseszett fejhez.

De fordítsuk meg a kérdést!

[...]

Csak én utálom az ilyen viselkedést?

Egyik osztálytársról van szó, pontosabban a viselkedéséről. Egész nap úgy járkál, hogy az arcán az elégedettség és a megfelelés kényszer látszik, az is problémája, hogy nem mosolygok és már bocsánat a kifejezésért, de szó szerint smiley-val b@ szott feje van. Ha 5-ször nem kérdezi meg tőlem, hogy mi a gond, akkor egyszer sem, hiába a válaszom mindig: "Semmi." Elhiszem, hogy valami problémája van, de minden egyes embernek van problémája, max. nem akkora mértékű, mégsem vetítik ki ezt másokra. Senki nem önszántából jár iskolába, és ha már kötelező, akkor mért nem tudjuk normális ember módjára eltölteni az együtt töltött időt? Olyan demoralizáló látni a fejét, hogy az én jókedvemet is teljesen leszívja. Nem vagyok az a típusú ember, aki azon is morog, ha azt mondják, körte, de szeretek nyugodt és önmagam lenni. Na, mellett nem tudok ilyen lenni.

És a dolog pikantériája, hogy ha ezt szóvá tenném, én lennék a bűnbak, hogy miért bántok egy kedves embert, aki csak barátkozni akar, közben bele sem gondolnak, hogy milyen egy ilyen ember mellett lenni napi 8 órában.

[...]

Üdv: Szintén 16/L

2018. szept. 9. 19:39
 20/29 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, mindenki ugyanilyen búval b@ szott fejjel és mentalitással élte le a nyomorult kis életét. Annyira véditek a kis szerencsétlen pártját, hogy mindjárt meg is adom a számát, babusgassátok csak nyugodtan!

Ha valaki felajánlotta a segítségét, önfejűen elutasította, ha szerette volna boldognak, mosolyogva látni, csak azért is előhalott fejet vágott 0-24-ben, nem akart támaszt, barátot keresni, aki segíthetett volna rajta, eltaszított magától mindenkit és éreztette mindenkivel, hogy "nekemszörnyennehéznekteknincsenekproblémátok" .

Aki nem képes az alapvető emberi normák szerint élni, viselkedni, tegyen egy szívességét a világnak, bújjon vissza az odújába, és ott "boldogítson", akit csak akar. A társadalomnak nincs szüksége az ilyen emberekre, akik nem fogékonyak az újra, felülemelkedve a velük történt problémákon. Tudjátok, bizonyos emberek azért jöttek a világra, hogy eltávozzanak. (:

Jöhettek bármilyen farizeus, álszent szöveggel, ő (már ha egyáltalán megéli(; ) 25 éves korára egy emberi roncs, normális életre képtelen ember lesz, velem ellentétben, aki előtt ott fog állni az egész világ.

Több hozzáfűznivalóm nincs a témához, kiikszelem a kérdéseimnél, nyugodtan irkáljatok csak ide, a kutya sem fogja nézni. További kellemes estét mindenkinek!

2018. szept. 9. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!