Szerintetek is én vagyok a sz*r, csakmert utálom ezt a viselkedést facebookon?
Hogy valaki fent van facebookon, főleg, hogy tudom is róla, hogy csak akkor van fent amikor rá is ér nagyjából, és annyi nincs benne, hogy visszaírjon. De bele se kattint az üzenetbe, csak ki X-eli (szóval kijátssza ezt a látta feliratos dolgot).
Ezzel fel lehet bosszantani, hogy valakiben annyi nincs, hogy annyit írjon, hogy nem ér most rá, vagy valami. Szerintem ez nagyon nagy bunkóság, hogy így sz*rik az üzenetemre. Aztán meg persze mindig én vagyok a sz*r, hogy megírom erről nekik a véleményemet.
Lehet, hogy nem kedvel téged.
Van amikor én is "kijátszom" a "látta" feliratot mert állandóan ír valamiért nekem. Nem szeretem ha valaki minden hülyeségével megkeres.
Én külön blokkoltam, ezt az URL-t ami lehetővé teszi, hogy az illető lássa, hogy láttam. Annyira utálom, mikor nem beszéltem az illetővel vagy 1 éve és csak akkor tud rám írni amikor valami szívesség kell. Be lehet tövig kapni...
Főleg, ha olyan ember ír rám akivel sohasem voltam jó viszonyban és erről még ő is tud.
Néhány ember akkora hülyeségeken tud problémázni. De tényleg, most ezen miért kell felhúzni magatokat, hogy valaki nem ír vissza? Van telefon, el lehet menni találkozni, meg lehet beszélni a dolgokat.
Persze megértem ha valami nagyon fontos ügyről van szó, amikor nem ír vissza. De amúgy meg lehet szimplán nincs kedve beszélni senkivel, vagy nincs is ott a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!