Pénteken miért nincs fent senki a Facebookon?
Úristen!!!!!
Mit csinálhatnak facebook helyett?Nem is értem!!Felháborító!!!
Bármit ami sokkal nagyobb szórakozást képes nyújtani mint a Facebook (egy egyszerű közösségi oldal). Filmet néznek, szórakozni mennek, stb...
Miért olyan nagy dolog ez?
Na vajon?
Nyilván a legtöbben elmennek bulizni,szórakozni,kikapcsolódni.
Ha lenne pénzem és a barátnőim se farsoskodnának én is buliba mentem volna.
Bárcsak lenne anyukám, apukám, nagymamág, nagypapám, nagybácsim, nagynénim, unokahúgom, unokaöcsém, bátyám, húgom, nővérem, öcsém, keresztanyám, keresztapám, unokatestvérem, kutyám, macskám, hörcsögöm, hüllőm, papagájom, playstationom, xboxom, tvm, telelfonom, számítógépem, órám, internetem, étel az asztalomon, meleg víz, gáz, barátom, barátnőm.
Ja?! Hát ezek nekem mind megvannak! Facebook sem kell!
Megoldás: Menj kocsmázni meg diszkózni, csajozz be stb. Ha otthon ülsz és sírsz, hogy mindenki szórakozik péntek este, miközben te gubbasztaasz és hülye kérdéseket teszel fel és sajnáltatod magad, akkor tényleg így is maradsz, mindenki által elhagyatva.
Mások is azért mennek el ilyenkor kikapcsolódni, hogy ne legyenek depisek, hogy felszabaduljanak.
7-es jól mondja.
Ne csak sajnáld magad, hanem tegyél is ellene valamit.
Depresszió? Ezzel diagnosztizáltak is vagy csak te mondod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!