Nekem miért nem ír vissza szinte senki facebookon?
Nem vagyok facebook függő, nem lógok folyton az embereken ott, ezt így az elején leírom.
De sok ismerősöm (akikkel mondjuk az életben nem nagyon beszéltem még) nem képes visszaírni se. Nem írok túl gyakran egyikre se, de akikre mondjuk pár naponta ráírok, hogy haverkodjak vele, azok már sokallnak és elrejtik a chaten magukat előlem, vagy csak nem írnak vissza. Pedig nem mondhatják, hogy naponta és egész nap rajtuk lógok.
A másik meg a híresebb emberek, azok meg aztán meg se nézik a leveleimet egyáltalán, még egy hírességgel se tudtam levelezni, kevésbé híressel se.
híresség.:DDd miért is híres? talán mert minden hétvégén részeg? mert drogozik? mert mindenkivel lefekszik? ne ezek legyenek a népszerű emberek a szemedben :)
Nem tudom hány éves vagy, de ez alapján a kijelentés alapján 13-14-15 lehetsz. Ha így van, akkor leginkább osztályon, vagy évfolyamon belül barátkozz szerintem, ha idősebb, akkor járj el szórakozni néha :D Legyél nyílt és ne facebookon barátkozz! Akik életben képtelenek köszönni, de facebookon írogatnak, azoknak én sem írok vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!