Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én utálom az ilyen...

Csak én utálom az ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársról van szó, pontosabban a viselkedéséről. Egész nap úgy járkál, hogy az arcán a világfájdalom játszik, az is problémája, hogy megszületett és már bocsánat a kifejezésért, de szó szerint búval b@ szott feje van. Ha 5-en nem kérdezték meg tőle, hogy mi a gond, akkor egyen sem, a válasz mindig: "Semmi." Elhiszem, hogy valami problémája van, de minden egyes embernek van problémája, max. nem akkora mértékű, mégsem vetítik ki ezt másokra. Senki nem önszántából jár iskolába, és ha már kötelező, akkor mért nem tudjuk normális ember módjára eltölteni az együtt töltött időt? Olyan demoralizáló látni a fejét, hogy az én jókedvemet is teljesen leszívja. Nem vagyok az a típusú ember, aki azon is nevet, ha azt mondják, körte, de szeretek jókedvű, mosolygós lenni. Na, mellett nem tudok ilyen lenni.

És a dolog pikantériája, hogy ha ezt szóvá tenném, én lennék a bűnbak, hogy miért bántok egy szenvedő embert, aki a padlón van, közben bele sem gondolnak, hogy milyen egy ilyen ember mellett lenni napi 8 órában.

16/L

2018. szept. 8. 22:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%
Miért kellene megosztani az ő problémáját másoknak? Nem ismered szerintem akkor ne itáélkezz,és ha nem a barátod mi közöd van a bajaihoz?
2018. szept. 8. 23:04
 2/29 anonim ***** válasza:
98%

Én nekem az otthoni bántalmazások moledztálások mellett nulla alvással nem volt kedvem happy lenni a suliban én bocs. Mert már azon gyomor idegem volt hogy suli után haza krll menni és mi lesz velem.

És így jött a diákmelo 16évesen minden suli után mai napig okj mellett is diákmelozom 21évesen

Hidd el a komolyabb bajokat nem minen második bántalmazott tudja elnyomni. Én 19évesen tudtam elöször mert már nem volt depressziom

2018. szept. 8. 23:07
 3/29 anonim ***** válasza:
98%

Lehetséges, hogy egyszerűen csak introvertált, sokat töpreng, és nem "búvalbszott", hiába látszik annak. Attól, hogy valaki boldog, szükséges előírásszerűen vigyorognia a nap 24 órájában? Az iskolát is joga van utálni, SZVSZ a Szász Marci-féléken kívül senki nem szívesen seggel végig 7-8 tanítási órát. Nem tudom, mitől is lehetne jó kedve.

Ha nem panaszkodik senkinek, akkor semmi kifogásod nem lehet ellene.

2018. szept. 8. 23:08
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen ez a világ... Márrosszkedvű sem lehetsz mert jön egy ilyen gyökér és belepofázik. Esetleg panaszkodott neked? Zavar a tanulásban? Ja hogy egyik seem csak olyan boldog mint te. Szerintem fogd be a pofádat kérdező...
2018. szept. 8. 23:12
 5/29 A kérdező kommentje:

Nem kötelező megosztani, senki nem mondta, hogy az lenne, de ha nem fogadja el a segítséget, akkor legalább vágjon már emberi képet a világhoz. Nekem sem fenékig tejfel az életem, számos tragédia, baleset, otthoni problémám van, mégis képes vagyok ember módjára létezni, nem a múlton töprengeni, hanem megoldást, kiutat keresni, és találni a problémákból.

De a természet szépen megoldotta a problémát, aki gyenge, hogy a Földön éljen, és megbirkózzon az elé gördített problémákkal, elmúlik. Ezt hívják, természetes szelekciónak. (:

2018. szept. 8. 23:14
 6/29 anonim ***** válasza:
98%

Én is utálom az ilyen viselkedést... Mekkora szemétláda vagy már, hogy másokat (mert olyan a fejük, és erről nem tehetnek) leszólsz??? De az még nagyobb szemétláda, aki téged arra kötelez, hogy olyan dolgokra nézz, amire nem akarsz. Szerintem jelentsd a rendőrségen, hogy erőszakkal ránézetnek egy szomorú arcú emberre.

Elhiszem, hogy kamasz vagy, de ne csinálj már úgy, mint egy ostoba r*b*nc... hagyjátok békén azt a szerencsétlent.

7/29 anonim ***** válasza:
87%
*nem olyan boldog
 8/29 anonim ***** válasza:
98%
Uhh, de nagyot fogsz egyszer tanyálni, te buta p*cs*. :'D Majd ne felejtsd el a természetes szelekcióról leírt szavaidat. :D
2018. szept. 8. 23:16
 9/29 anonim ***** válasza:
98%
Mi az hogy vagjon már emberi képet a világhoz?! Basszus! Már csak vigyorogni lehet egész nap?! Ha mondjuk neadjisten meghalna egy közeli hozzátartozód akkor is vigyorognál? Ilyen mentalitással téged fog utálni mindenki és teljesen jogosan. És remélem ha véletlenül egyszer te is olyan búskomor leszel akkor jön egy ilyen hozzád hasonó köcsög és elkezd pofázni neked baromságokat a "természetes szelekcióról". Menj a fenébe kérdező.
2018. szept. 8. 23:24
 10/29 anonim ***** válasza:
98%

Hogy te mekkora egy kretén vagy. Látszik, hogy egy buta, 16 éves p*cs* vagy, akinek a legnagyobb problémája, hogy anyuci nem ad pénzt körmösre...

Lehet, hogy annak a gyereknek komoly problémája van, amikről hidd el, nehéz beszélni.

Vagy egyszerűen csak unja az iskolát és az olyan kreténeket, mint te...

Nincs jogod kötelezni arra, hogy végig vigyorogja a napot. Te tedd ezt. Viháncolj, mint egy buta kanca, de őt hagyd békén.

Biztosan sok problémád lehet, ha van időd vele foglalkozni.

Vagy zavar, hogy nem rád, hanem emberségből a többiek rá figyelnek?

Szomorú életed lehet és unalmas, ha nem tudsz a magad dolgával törődni.

A természetes szelekcióról meg annyit, hogy remélem valaki legközelebb a szádba lép anyukám az ilyen megnyilvánulásaidért. Kívánom, hogy előbb téged “válasszon ki” a természet, mint azt a szegény gyereket.

2018. szept. 8. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!