Mit lehet tenni ha teljes szívemből utálom a tanárom?
*és nem ásod szakadékba magad.
Sorry későn van.
" Legszívesebben ki jukasztanam a kocsija kerekét de sajna nemnleget mert bűntény de ha lehetne mar reg kijuksztottam volna." - hűha, rebel :D :D
Amúgy meg ne tegyél semmit. Mégis mit tehetnél? Valóban nem valami rendes tőle, hogy rendszeresen ennyi mindent kell tanulnotok az óráira, de te így gyerekként mit gondolsz, mégis mit tehetnél? Max. panaszkodhatsz a szüleidnek, akik meg összefognak még pár szülővel, és közösen beszélnek az osztályfőnökötökkel vagy a tanárral, de ennyi. Semmi olyat nem csinál, ami tilos lenne.
Szerintem nem a tanárral van gond. Egy sima szódogára igazán felkészülhetnél (beseggeled a szavakat) amit bármikor vissza kell tudnod adni.
A nulladik óra ha benne van az órarendben ugyanolyan órának számít mint a péntek nyolcadik óra. Így ott is meg itt is lehet számonkérés.
Ha a Kérdező bekerül majd a felsőoktatásba akkor majd rájön bogy milyen jó doga is volt a középsuliban. SZIE YBL egyik karán rendszeresen van zh reggel fél 7től teremproblémák miatt.
Én azon csodálkozom, hogy a magyartanárodnak nincs veled gondja..
Tudod, cica, aki nem tanul, az egyest kap. Nem egy bonyolult logika ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!