Láttam a fizika tanárom melltartóját mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagy fekete volt csipkés és ahhh undorító. Meg még régebben láttam a férjével a teszkóban ahogy wc papírt vettek és olyan kellemetlenül éreztem magam.
Ez tuti nem a véletlen műve hogy ennyiszer kerülök vele ilyen kapcsolatba...
2018. márc. 17. 18:19
1/9 anonim válasza:
Úristen, wc papírt vettek a Tescoban? Naneee. Ilyen durva a sztori? Most komolyan nincs jobbb dolgot mint ezen filózni!? Lépj túl ezeken a dolgokon és megy tovább az élet.
2/9 anonim válasza:
Te jó isten, wc papírt vettek, ráadásul egy boltban??? Én azt hittem, a tanárok igazából robotok, akik az iskolában laknak és amikor véget ér a tanítás, kikapcsolnak és ott állnak a terem közepén reggelig :O
4/9 anonim válasza:
Bolond vagy, ne csinálj semmit, mindenkinek jobb lesz.
5/9 anonim válasza:
Jobb lenne ha melltartó nélkül menne suliba? Vagy kakis pitsával? Nem? Akkor mi a probléma?
6/9 anonim válasza:
A fizikatanárod meleg,és ez okozott benned törést? Csinálni, hát, mit csináljál; mondjuk szilvásbuktát, mert azt szeretem. Ozt kész!:) Most komolyan, erre őrlöd fel az energiáidat?:D
7/9 anonim válasza:
Csapd ki bástya, közben gondolj arra hogy ennél már csak jobb lesz.
8/9 anonim válasza:
Szegény tanárnő, sajnálom hogy ilyen diákja van. :D
9/9 anonim válasza:
En is láttam a tanárom melltartóját/mellét, bár ő elég jól néz ki, szóval nem gond :P
Egyébként a kérdés komolyan elég hülye, főleg az hogy láttad WC papírt venni.. Hát kit érdekel, úgy mondod mintha ez valami kínos gáz dolog lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!