Hogy közöljem normálisan a tanárommal az alábbit?
Fizika témazárót írtunk kedden, viszont én beteg voltam, ezért én később írom meg.
Tegnap édesanyám bent volt az iskolában, összefutott a tanárral, aki közölte, hogy majd ekkor és ekkor meg fogom írni a TZ-t, mert, hogy mint a harám összefoglaló óran ott voltam.
Én a 3. összefoglaló órán nem voltam ott, meg akarom írni természetesen a témazárót, viszont azt szeretném közölni a tanárnővel, hogy nem voltam ott mindegyiken.
Ezt, hogy tudom úgy megtenni, hogy ne nyavalygásnak hallatszon?
#1: Ha nem volt aznap iskolában amikor írták, akkor még jó hogy megírhatja később :D
Kérdező, szerintem se csinálj ebből ügyet, írd meg mintha mi sem történt volna. A tanárod amúgyis nagyon rendes, hogy három összefoglaló órát tart.
Inkabb addig orulj meg 3 összefoglaló órád is van :D nekünk szinte csak egy van minden tantárgyból ha pedig nem tudtuk befejezni nem érdeklok tanuld meg 3nap alatt mert leszarjak ha
Egy napon 4tzt is irsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!