Mit tegyek a tanárommal? Már nagyon elegem van
Ez nem hiszti akar lenni vagy ehhez hasonló, csak van egy tanárom, akit konkrétan ki nem állok. Focizok egészen kiskorom óta és hétfőn edzés után arra lettem figyelmes, hogy elkezdett fájni az egyik lábam, de annyira, hogy alig tudtam rálépni. Elmentem orvoshoz, aki azt mondta, hogy semmiképpen ne csináljak semmi megerőltetőt legalább 2 hétig, így tesiből is felmentést kaptam. Na és most jön szóba a tesitanárom. Azzal kezdődött, hogy mi az, hogy 2 hétig nem csinálok semmit, nincs is semmi bajom, álljak be. Mondtam neki, hogy nem hiszem el, hogy nem látja, hogy alig tudok menni, erre lezárta a témát annyival, hogy ne feleseljek, mert szól az osztályfőnökömnek. Mondani sem akartam, hogy nyugodtan szóljon, mert legalább elő tudnám adni az igazságot.. Szóval beálltam és direkt azt találta ki, hogy iskolaköröket kell futni. Nem érdekelt, én inkább sétáltam, mire a tanár mondta, hogy akkor beír egy egyest, mondom írja be, nem fogom rosszabbá tenni a lábamat. Másnap odamentem az ofőhöz és elmondtam neki ezeket és azt mondta, hogy beszél a tanárral, aki az óra előtt odajött hozzám és hegyibeszédet tartott arról, hogy mennyire nem szép dolog árulkodni. Megkért, hogy hozzak neki oda valamit és mire visszamentem, odajött hozzám az egyik srác és mondta, hogy a tanár olyanokat mondott nekik közben rólam, hogy lusta naplopó vagyok stb.
Mosr komolyan mit lehet csinálni egy ilyen emberrel?
17 éves fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!