Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan győzzem meg a fizika...

Hogyan győzzem meg a fizika tanárt?

Figyelt kérdés

A mai órán azt mondta a fizika tanár, hogy ha meg tudjuk őt győzni arról, hogy jár mindenkinek az osztályból egy ötös, akkor megkapjuk.

Hogyan lehetne őt meggyőzni valamilyen furfanggal? :D

2018. jan. 9. 19:31
 1/5 Firedoom ***** válasza:
100%
Mirol kell meggyozni?
2018. jan. 9. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Csináljatok egy 4 oldalas szorgalmit akármiből a fizika témakörében:D

Atyaúristen, ez nagyon nehéz!!:D XD Most el kezdtem rajta törni a fejem, nem tudom, van -e ebben valami kiskapu, valami trükk, ami kivitelezhetővé teszi ezt a dolgot!:) Talán bele lehetne vezetni valahogy egy rafinált körkörös -érvelésbe; hogy a végén azzal támasztjátok ála, hogy jár nektek az ötös, hogy jár nektek az ötös, de közé annyi körítés kerülne, hogy ez nem lenne feltűnő, hogy visszavezetni a kiindulópontra!:D

2018. jan. 9. 20:16
 3/5 anonim válasza:
93%

Szia!

Szerintem dolgozatot írtok, ha mindenki ötöst ír, akkor meggyőztétek. :-)

2018. jan. 10. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Keressetek egy olyan fizikai törvényt, ami kb. annyi szóból áll, mint az osztálylétszám. Ezt elmondjátok úgy, hogy mindenki egy konkrét szót mond, de folyamatos legyen (kigyakoroljátok).

Ez a produkció elég hatásos lenne, és lenne benne munka.

Én tanár vagyok, erre adnék egy-egy (kis)ötöst mindenkinek.

2018. jan. 10. 09:51
 5/5 anonim válasza:
50%
Lexopod és kész
2018. jan. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!