Hogy győzzem le ezt a félelmet?
Figyelt kérdés
holnap tanfolyamra megyek de félek mindig leégek szégyenbe hozom magam mások előtt és nem rossz indulatból mondom vannak cigányok már beiratkozáskor mindenki találkozott az osztálytársaival és nagy szájúak és beszólogatnak és ugye én szerény lány vagyok nem merek vissza szólni meg semmi nem tudom mit tegyek2017. aug. 20. 20:17
1/3 anonim válasza:
legyél határozott, és dönts gyorsan, húzd ki magad, szólj vissza nekik, ha beszólnak, ne hagyd magad. Ne lássák rajtad ha félsz, ha kiszagolják, akkor rád szállnak. Ezt tapasztalatból mondom. Ha fizikai szintig menne a piszkálás. pl hozzád érnek, meglöknek, meghúzzák a hajad, gondolkodás nélkül vágd orrba őket.
2/3 anonim válasza:
Törekedj békességre, imádkozz is!
3/3 anonim válasza:
Hangosabbnak kell lenned, mint a szószólójuk. Akkor emberszámba fognak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!