Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek hozzászólni. Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek hozzászólni. Hogyan győzzem le ezt a félelmet?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de nem merek odamenni hozzá, és beszélni vele. 17F
2016. jún. 15. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?? Megverni csak nem fog max dugtok az meg nem valami fájdalmas jó tud az lenni, de amúgy semmi okod a félelemre, vagy attól félsz hogy bunkó lesz?? te is tudsz az lenni! Ha attól ,hogy kedves lesz te is tudsz az lenni..
2016. jún. 15. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem próbálod meg, akkor még rágódhatsz ranta egy darabig.

Tedd meg az első lépést, onnantól már nem kell félned semmitől.

:) 16l

2016. jún. 15. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lenne a legjobb ha összeszednéd a golyóid és odamennél de ha mindenképpen más utat akarsz akkor mondd meg egy haverodnak hogy mondja meg neki hogy tetszik neked, ezt mind úgy hogy eljátssza hogy ez egy titok volt közted és a haverod közt. Mármint hogy a lánynak úgy tűnjön hogy elárulta. A haverod majd elmeséli a reakcióját. :p

Butaságnak tűnhet de ha mindenképpen tudni akarod hogy mit gondol rólad akkor jó trükk.

2016. jún. 15. 23:19
 4/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Igaz valamennyire már sikerült legyűrnöm ezt a problémát, de gyakran előjön. Szerintem attól félünk leginkább(legalábbis én), hogy "beégünk" a többiek előtt. 18/F
2016. jún. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!