Fizikából négyes vagyok, de matekból 2/3-mas így még lehetek építészmérnök? Persze magam erejéből jobb lettem kicsit matekból, ezt hozzáteszem.
Az attól függ h konkrétan melyik része érdekel a mateknak. (Meg a fizikának..) Nyilván vannak kivételek de sztem akinek nem megy kis erőfeszítéssel 4esre a matek az ne legyen mérnök. Most oké h mondjuk a valószínűségszámítást utálod és lehúzza a jegyet de azért a középiskolás színvonal nem olyan eget rengető h ne lehessen hozni a szintet.
(Nem tudom h hogy állnak a követelmények jelenleg de ha emelt érettségit kell csinálni akkor az sem kellene gond legyen.)
A matekra érdemes ráfeküdnöd, mert mérnöki szakokon a legfontosabb tárgy.
Ha az integrálás és deriválás is menne akkor nem lennél 2/3 középszintű matekból, mert az alapokat is kitudnád rázni a kisujjadból.
Egészségügyet tanulok és még nálunk is elvárták. Mérnökin alap dolog.
Lehetsz, de csak akkor, ha mind matekból, mind fizikából megfizettek egy kiváló korrepetáló tanárt, aki fölhoz a tartósan 5-ös szintre.
Akkor esélyes, hogy képes leszel elvégezni az egyetemet.
Magadtól szerintem nem éred el a szükséges szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!