Tényleg ennyire gáz, hogy szeretem a meséket?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és ma az osztályunkból 2 lány akik már "nagylányoknak" érzik magukat kinevettek. Éppen arról beszélgettünk a normálisabb lányokkal, hogy ki milyen mesét szeretett kiskorában, amikor az említett két lány megjegyzéseket tett rám, és arra, hogy mennyire gyerekes, és talán nem Barbie meséken kellene felnőnöm, hanem az általuk "menőnek" tartott dolgokon. Tényleg ilyen gáz, hogy 14 évesen képes vagyok leülni szombat reggel megnézni pár mesét? Tényleg nagyon gyerekes vagyok?2018. jan. 25. 23:57
21/21 anonim válasza:
Jaj istenem,dehogy baj!
Én még most is gyerekes meséket nézek
Az oroszlánkirály 2-t örökre szeretni fogom❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!