Szerintetek mennyire gáz hogy szeretem a Disney meséket meg a spongyabobot?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Nagyon szeretem a hercegnős meg az ilyen cuki Disney filmet, meséket meg a spongyabobot. Ez nagyon gáz?2017. aug. 13. 23:04
3/12 anonim válasza:
Ezeken nőttem fel, ilyeneket mai napig akárhányszor képes vagyok végigülni, aztán már 23 éves vagyok :D Nyilván nem a buszon mindenki előtt fogom nézni, de szűk táraságban akár ez is lehet. Egyedül meg aztán miért ne, ha úgy van? :D
4/12 anonim válasza:
Én is szeretem ezeket, nem gáz egyáltalán. Engem ezek a mesék a gyerekkoromra emlékeztetnek, így megnyugtatnak, kikapcsolnak. :) Szintén 20/L
5/12 anonim válasza:
A Disney mozi filmekkel több baj van mint a sorozatokkal.
Nekem a két kedvencem ezekből a Gumi Macik és a Balu kapitány,
a Spongya Bob viszont egyenesen debil és retardált. Bizonyos TV-s tartalmaknál ez megesik a főszereplőkkel.
6/12 anonim válasza:
35/f vagyok és én is szeretek minden mesét... sőt mióta gyerekem van, azóta áldom az eget, hogy így van, mert így jól meg tudom cenzúrázni mit nézhet és mit nem.
7/12 anonim válasza:
32 éves vagyok, 2 gyerekes anyuka. A mai napig imádok minden rajzfilmet, animációs filmet és sorozatot. Emellett imádok homokozni, legózni, gyurmázni. Szóval nem gáz.
8/12 anonim válasza:
A disney-ből sosem lehet kinőni
9/12 anonim válasza:
Csatlakozom! Semennyire sem gáz. Ha valaki ezt mondja, akkor az teljesen hülye. Ezek a mesék tanítanak minket, és ápolják a lelkünk, miközben a személyiségünket is építhetjük velük! (Nem vicc) Nézd csak nyugodtan!
10/12 anonim válasza:
Én is szeretem
Főleg az oroszlánkirályt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!