Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ennyire gáz, hogy...

Tényleg ennyire gáz, hogy szeretem a meséket?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és ma az osztályunkból 2 lány akik már "nagylányoknak" érzik magukat kinevettek. Éppen arról beszélgettünk a normálisabb lányokkal, hogy ki milyen mesét szeretett kiskorában, amikor az említett két lány megjegyzéseket tett rám, és arra, hogy mennyire gyerekes, és talán nem Barbie meséken kellene felnőnöm, hanem az általuk "menőnek" tartott dolgokon. Tényleg ilyen gáz, hogy 14 évesen képes vagyok leülni szombat reggel megnézni pár mesét? Tényleg nagyon gyerekes vagyok?
2018. jan. 25. 23:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Tudod, mit csináltam az elmúlt három órában? Gravity Fallst néztem. Tudod, hány éves vagyok? Huszonhét. Tudod hány ember véleménye érdekel ezzel kapcsolatban? Nulla. Kit érdekel, mit mond néhány hülye, akiknek csak az számít, mások mit gondolnak róluk? Szerintem te is tudod, hogy igazából ők a gyerekesek. Ez a te életed, úgy éled, ahogy neked tetszik. Az ilyen kis had nem mondjam miket meg had ne mondja mi csináld le!
2018. jan. 26. 00:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 32 vagyok,de a Disney-klasszikusokat mái napig megnézem. Gumimacik, Csipet Csapat, Balu kapitány, Kacsamese...ezeken nőttem fel, még szép, hogy nem fogom megutálni őket, csak mert a társadalmi közfelfogásnak nem bírja a gyomra.

Aki ettől kiröhög, azt én is kiröhögöm hogy Maunikasóval meg éjjelnappalbudapesttel rongálja azt a pár magányos agysejtjét.

2018. jan. 26. 00:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ilyen dolgoknak pár év múlva nem lesz súlya. És nem, egyáltalán nem gyerekes meséket nézni, ellenben szűk látókörűnek lenni viszont az...
2018. jan. 26. 00:32
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A Gravity Falls nagy jóság, nem is vagyok benne biztos, hogy gyerekeknek van... 41 éves vagyok s a 38 éves párommal néztem végig, de ha 112 lennék, akkor is nézném.

Sokkal mesésebb dolgokat is nézek. Általában nem bugyutákat, értelmeseket, elgondolkodtatókat vagy egyszerűen szépeket. Animéből nézek feledhetőket néha, de azok is szépek és kellemes esti szórakozást nyújtanak.

A 14 éves kor az gondolom, kényes ilyen szempontból, akkor még gyerek az ember, de nem akar az lenni, az én koromban már nem kell kényszeresen erőltetni, hogy nem vagyok gyerek :D

Teljesen jól csinálod, kérdező, én is néztem meséket 14 évesen. Ahogy előtte és utána is, nem hagytam abba soha.

A Barbie meséket szerencsére nem ismerem, viszont a My Little Ponyt és a Monster High Schoolt végignéztem 35-40 évesen. Na, az nem volt elgondolkodtató és bele tudok kötni a történetbe millió ponton, de a rajz, design, ötletesség tetszett (ha nem is minden, a pónik feje borzalmas) s nekem ez olykor elég.

Nem kell félteni, nézek én pl. Preachert is, ami nem széplelkű lánygyermekeknek van, viszont néhol nagyon jó, bár a képregényt jobban szerettem.

Az osztálytársaidnak mi a menő?

2018. jan. 26. 00:34
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez 14 évesen simán elmegy. (Később sincs vele baj, csak mondjuk én személy szerint kicsit visszamaradottnak nézném akit a korosztályomban le tud kötni egy gyerekeknek készült film vagy rajzfilm, mert nekem idegesítően egyszerű és íztelen/unalmas az összes) 23/f
2018. jan. 26. 01:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyáltalán a mese? Szerintem például a Csillagok háborúja is az. Igaz, nem rajzolva van, viszont egy csomó mesés elemet tartalmaz. Jó és rossz sokszor végtelenül leegyszerűsített párharca zajlik benne; folyamatosan újabb és újabb "varázslatokat" mutatnak be az Erővel; tele van jópofa, vicces lényekkel, droidokkal; a szegénylegényből (az új trilógiában szegényleányból) világmegmentő hős lesz; a rohamosztagosok soha nem találnak el senkit, mint a mesék kétbalkezes gonoszai... És most nem azért mondom, mert néhány éve a Disneyhez került az egész franchise, és akkor automatikusan mese lett belőle. Előtte is mindig úgy gondoltam, hogy ez annyira könnyed sci-fi, hogy tulajdonképpen már nem is az, hanem inkább mese.
2018. jan. 26. 01:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok, mai napig szívesen nézek meg akármi ilyesmit. Animációs film/anime/mese minden. Pár hete magyar népmeséket nézegettem youtubon. Egyáltalán nem gáz :)
2018. jan. 26. 01:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Vaiana,Jégvarázs,spongyabob,Shrek,Croodék,Balerina,Verdák,és a marvel filmek is mesék attól hogy nem nem rajzolják,ilyen a wonder woman,Hulk,Pókember,akkor ott van még a transformers,Superman,Karib tenger kalózai, imádom,és alig várom,hogy megnézhessem már a 2018-as Tomb raidert! ja 34 éves fiú vagyok :)
2018. jan. 26. 02:52
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

34 éves fiú :D ez olyan mint a 70 éves csaj? :DDDD

Egyébként a rajzfilmek közt tényleg nagyon sok jó van, és érdemes nézni őket, mert aranyosak és egyből jókedve lesz az embernek tőle.

2018. jan. 26. 02:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkalommal így reagálsz, mikor valakinek nem tetszik, amit csinálsz? Mert akkor veled is annyi baj, van mint velük. Miért érdekel? Rosszabb most az életed attól, hogy ők mást néznek és szerintük neked is mást kellene nézned? Tönkrement az életedben valami, mert két osztálytársad megjegyzéseket tett rád? Megoldaná a megfelelési kényszered, ha nem néznél több mesét? Azt nézel, amit csak akarsz, miért kellene számítania mások véleményének? Nincs jobb dolgod annál, minthogy ilyen buta dolgokkal foglalkozz? Jól esik mesét nézni? Ha igen, akkor nézd nyugodtan. Nézz meg egy mesét ahelyett, hogy ezzel foglalkozol. És ha még egyszer ilyen történik nekik is nyugodtan megmondhatod, hogy előbb nézel Dóra a felfedezőt, minthogy minimálisan is foglalkozz azzal, hogy nekik mi a véleményük.
2018. jan. 26. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!