Tényleg ennyire gáz, hogy szeretem a meséket?
#6:
Elnézést, nem akarok okostódiskodni, de a Star Wars soha nem is volt sci-fi, hanem fantasy, nem összekeverendő. A fantasy amúgy is jóval közelebb áll a mese műfajhoz. ;-]
Egyáltalán nem gáz.
Én 44 éves férfiként, ha van rá időm, a kisfiammal együtt nézem a gyerekkoromból ismert és szeretett mese DVD-ket. (Igaz, azok nem Barbie-mesék, hanem Vízipók-Csodapók, Süsü a sárkány stb. de ez mellékes.)
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne foglalkozz az ilyen osztálytársakkal, vagy küldd el őket melegebb égtájakra, vagy mondd meg nekik, hogy kinyalhatják. :DDD
Behalok, nehogy már 2 hülye p.csa véleménye miatt ne nézz meséket.:)
Én 16 leszek lassan, de imásom a Disney meséket, szoktam animéket, Spongyabobot, Mézga családot, Family Guy-t, és egy rakás más rajzfilmet nézni.
A barátaim is szoktak, akinek ez nem tetszik, az ő baja, meg vele nyilván nem fogok arról beszélgetni, hogy 'jaaj xx és xy szereplő milyen cukik lennének együtt', szerintem túl kell ezen lendülni, biztos vannak barátaid(gondolom nem ők 2-en:D), ők néznek mesét? Ha igen, akkor miért nem beszélgetsz inkább velük?
Figyelj!én fittyet hányok rá!
El se mondom nekik milyen mesét nézek mert tudom hogy az egyik (4en vagyunk,de mi 3an kedvesek) egyszerre megjegyzéseket tenne
Figyelj szerintem nem ciki hogy barbiet nézel én peppa malacot!
Manó benő és lili heregnő apró királyságát,ott még
A szivárvány csapat
Legi friends
Super hero girls
Heidi
Winx club
És még sok más
Persze azért nézek nagyoknak való mesét a nicky ricky dicky és dawn-t
Hidd el nekem,ha te azt szereted nézni akkor nézd azt,végülis te alakítod a saját életed vagy nem?hagyod hogy irányítsanak?egy beszólás nem a világ vége és ettől ne ijedj meg mert szólhat be többször is te akkor is nézni fogod mert azt akarod!és ő ebben nem irányíthat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!