Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ennyire gáz, hogy...

Tényleg ennyire gáz, hogy szeretem a meséket?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és ma az osztályunkból 2 lány akik már "nagylányoknak" érzik magukat kinevettek. Éppen arról beszélgettünk a normálisabb lányokkal, hogy ki milyen mesét szeretett kiskorában, amikor az említett két lány megjegyzéseket tett rám, és arra, hogy mennyire gyerekes, és talán nem Barbie meséken kellene felnőnöm, hanem az általuk "menőnek" tartott dolgokon. Tényleg ilyen gáz, hogy 14 évesen képes vagyok leülni szombat reggel megnézni pár mesét? Tényleg nagyon gyerekes vagyok?
2018. jan. 25. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Elnézést, nem akarok okostódiskodni, de a Star Wars soha nem is volt sci-fi, hanem fantasy, nem összekeverendő. A fantasy amúgy is jóval közelebb áll a mese műfajhoz. ;-]

2018. jan. 26. 08:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Én 44 éves férfiként, ha van rá időm, a kisfiammal együtt nézem a gyerekkoromból ismert és szeretett mese DVD-ket. (Igaz, azok nem Barbie-mesék, hanem Vízipók-Csodapók, Süsü a sárkány stb. de ez mellékes.)

Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne foglalkozz az ilyen osztálytársakkal, vagy küldd el őket melegebb égtájakra, vagy mondd meg nekik, hogy kinyalhatják. :DDD

2018. jan. 26. 10:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem gyerekes. Dehogy gyerekes. Három fiú édesanyja vagyok, a hét bármely napján megnézek egy mesét, ha időm engedi. Nem baj az, hogy 14 évesen nem vagy koravén, és nem hazudtolod meg magad.
2018. jan. 26. 12:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért gondolkoztam ezen, mert kicsit azt érzem igazuk van. Nem ismerek olyat aki korombeli, és hozzám hasonlóan rajongana a mesékért. Úgy érzem, egy 6 éves szintjén megrekedtem. Az említett lányoknak, már több hónapja van barátjuk, minden hétvégén a barátaikkal mennek bulizni, én meg itthon ülök, mint egy óvodás, és várom a következő mesét.
2018. jan. 26. 13:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
És te komolyan azt gondolod, hogy 14 évesen bulizni a barátokkal helyén való ? Szegény szülők. Azt neked kell tudni hány évesnek érzed magad. Én nem érzem hatévesnek magam, mert megnézem a mesét is a tv-ben.
2018. jan. 26. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne már. Bármikor leülök megnézni egy kalandra felt, vagy tom és jerryt, sőt még a nagyon gyerekeknek való animéket is élvezem. 23 vagyok. Semmivel sem vagyok gyíkabb, mint bárki más. Ezekkel a lányokkal az a baj, hogy meg akarják neked mondani, hogy mit tegyél. Veled meg az, hogy foglalkozol velük. Nem is értem, miért kéne mindenkinek mtvt nézni, meg ugyanúgy viselkedni, mint a többiek. Mikor ennyi idős voltam, engem is kinevettek az anime k miatt. Mondtam nekik, hogy -oké, ha megnézel egy részt, akkor magyarázz. Megnézték. Tetszett nekik :D De a lényeg, hogy ne törődj velük.
2018. jan. 26. 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Behalok, nehogy már 2 hülye p.csa véleménye miatt ne nézz meséket.:)

Én 16 leszek lassan, de imásom a Disney meséket, szoktam animéket, Spongyabobot, Mézga családot, Family Guy-t, és egy rakás más rajzfilmet nézni.

A barátaim is szoktak, akinek ez nem tetszik, az ő baja, meg vele nyilván nem fogok arról beszélgetni, hogy 'jaaj xx és xy szereplő milyen cukik lennének együtt', szerintem túl kell ezen lendülni, biztos vannak barátaid(gondolom nem ők 2-en:D), ők néznek mesét? Ha igen, akkor miért nem beszélgetsz inkább velük?

2018. jan. 27. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
*imádom
2018. jan. 27. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a mostani felkapott "sztárocskák" "zenéit" hallgatják szabadidejükben.
2018. szept. 30. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Figyelj!én fittyet hányok rá!

El se mondom nekik milyen mesét nézek mert tudom hogy az egyik (4en vagyunk,de mi 3an kedvesek) egyszerre megjegyzéseket tenne

Figyelj szerintem nem ciki hogy barbiet nézel én peppa malacot!

Manó benő és lili heregnő apró királyságát,ott még

A szivárvány csapat

Legi friends

Super hero girls

Heidi

Winx club

És még sok más

Persze azért nézek nagyoknak való mesét a nicky ricky dicky és dawn-t

Hidd el nekem,ha te azt szereted nézni akkor nézd azt,végülis te alakítod a saját életed vagy nem?hagyod hogy irányítsanak?egy beszólás nem a világ vége és ettől ne ijedj meg mert szólhat be többször is te akkor is nézni fogod mert azt akarod!és ő ebben nem irányíthat!

2019. aug. 26. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!