Egyes fiúk hogy tudják fannolni a my little pony-t? Mi a jó ebben? Olyan mint egy csilli villi barbie baba show. Én age-player vagyok, szeretek gyerekes lenni, szeretem a meséket de ezt én sem bírom :S
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 21:35
2/8 anonim válasza:
József Attila
Mama
Már egy hete csak a mamára
gondolok mindíg, meg-megállva.
Nyikorgó kosárral ölében,
ment a padlásra, ment serényen.
Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hagyja a dagadt ruhát másra.
Engem vigyen föl a padlásra.
Csak ment és teregetett némán,
nem szidott, nem is nézett énrám
s a ruhák fényesen, suhogva,
keringtek, szálltak a magosba.
Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen óriás ő -
szürke haja lebben az égen,
kékítőt old az ég vizében.
4/8 anonim válasza:
Van akinek pedig a te dilit a sok.
6/8 A kérdező kommentje:
jóóó persze tudom, de azért a My Little Pony az egy kicsit enyhén rohadtul nagyon lányos :D
2016. máj. 3. 21:54
7/8 anonim válasza:
És? Vannak lányos természetű fiúkák is. Ha tetszik nekik hadd nézzék.
Neked viszont már az ágyban a helyed! :)
8/8 anonim válasza:
Van rosszabb, mint a My Little Pony (most is megy egy kislányos anime, az mindent visz. főleg a mágikus lánnyá alakulás, a fodrok csillogásának a sziporkázásával... iszonyú. s én még azt hittem, hogy a Sailor Moon borzalmas. amúgy azt sosem láttam, de eljut az emberhez valami). Én rajzoltam már a sorozatból, vannak benne ötletek s pl. az állatok (a nem pónik, no) nem is olyan borzalmasan sziruposak benne :D Pedig ha valaki falnak megy a rózsaszíntől és a sziruposságtól, az én vagyok. Jó, hát fannak lenni más, de a nemnek ehhez semmi köze. A giccses dolgok sem lányosak szerintem, a lányoknak sem kéne szeretniük őket, nem teljesen értem, sokan miért teszik... Persze az ízlés már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!