Ha egy nő úgy néz ki mint egy Barbie - baba az előny vagy hátrány?
Miért, ez a változat mitől lenne "értékesebb" mint a szőke?
Csak mert más a hajszíne?
Attól függ, ha nem szeretne a többi csaj elsődleges célpontja lenni, akkor hátrány.
Ha a pasik figyelmére pályázik akkor előny:)
Egy amerikai tanulmány szerint a szép emberek előnyösebb helyzetben vannak a csúnyákkal szemben az élet minden területén.Főleg munka és párkapcsolat.
Itt megjegyezném pénzt költeni ilyen kérdések tanulmányaira.Hát nem mondom!
Az én személyes véleményem,hogy a szépséget is tudni kell kezelni.Ha egy nő szép de mellette goromba,érzéketlen,buta,..stb.mit sem ér a szépséggel.Akkor se megy sokra vele ha úgy sminkel mint egy transzszexuális vagy úgy öltözik mint egy szajha úgy sehol se veszik komolyan.
Cak az arca, vagy a teste is? Mert a teste élő nőn elég amorf lenne, az a fetisisztáknak jön be kb.
Sztem arcra sok mindenkinek bejönne, nekem pl. (bár mondjuk én női szemmel nézem) már túlzottan művi lenne... bár ugye kérdés, tényleg 100%-ban hasonlít-e. Mert így megpróbálom elképzelni, és az jár a fejemben, hogy ha ezt látnám élőben, akkor természetellenesen vastag / sima lenne az ajka, túl sok lenne a műszempilla stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!