Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyiket választanátok inkább...

Melyiket választanátok inkább a három közül? 1. Töri 2. Fizika 3, Matek

Figyelt kérdés

2016. nov. 8. 16:39
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Én a matekot és a fizikát mondanám. Azokkal olyan irányba tudsz elmenni, ami rendszerint probléma megoldással, tervezéssel, alkotással foglalkozik. Én azért szeretem például a gépészmérnökséget, mert létrehozhatsz olyan dolgokat, amik segítik az emberiséget, az emberiség fejlődését.

Nem akarom leszólni a humán tárgyakat, mert fontosak a gyökereink, az anyanyelvünk és lehet tanulni a múltból, de nem szoktunk... A történelem úgy is mindig megismétli önmagát. Az irodalom is fontos, mert kell a szórakoztatás. (És a komoly irodalomra is gondolok, mert aki azt olvassa azért olvassa, mert tetszik neki és így gyakorlatilag szórakoztatja magát.)

2016. nov. 28. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:
Történelem
2016. dec. 27. 22:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Fizika. Pedig elég rossz voltam belőle, amikor még volt fizikánk, de mégis azt szeretném a legjobban a 3 tárgy közül, mert benne van a matek is, a törit pedig utálom xD
2016. dec. 27. 23:51
 24/25 anonim ***** válasza:

"a törihez csak segg kell. Bárki be tudja magolni"

Addig igaz, hogy be lehet magolni, meg hogy a matekhoz tehetség kell, de a törit meg is kell érteni. Na mindegy, nem vitatkozom.

Én a törit választanám, mert kitűnő vagyok belőle, nyertem már országos versenyeket is. Továbbá nagyon érdekes, nagyon szeretem az ilyen különleges történeteket, amiről kevés ember tud csak. Rengeteg ilyen előadást végigültem már.

2016. dec. 28. 10:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha meg akarsz élni, akkor fizikát, matekot nyomasd. Mérnökök 300.000Ft-tól akár 1.500.000 Ft-ig is kereshetnek a nagy multi cégeknél, képzettségtől, szakmai tapsztalattól függően. Törivel nem tudsz mit kezdeni... max. töritanár, de azok megint semmit se keresnek, kockás ingben tüntetnek, hogy kapjanak pénzt. Múzeumok, régészeti dolgok szintén állami intézmények, ott megint semmit se fogsz keresni. Egyébként meg törihez semmi gondolkodás nem kell, elolvasod és kész. Ha érdekel olvasol utána neten, könyvtárban, stb. azt nem kell tanulni... csak általános műveltéged növeli, de szakmát nem ad. Én a törit szorítanám vissza és a természettudományos órák számát, a sportot és a nyelveket növelném.
2016. dec. 28. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!