Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyiket választanátok inkább...

Melyiket választanátok inkább a három közül? 1. Töri 2. Fizika 3, Matek

Figyelt kérdés

2016. nov. 8. 16:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Töri, mert a matekot és a fizikát utálom

.

2016. nov. 9. 06:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Választottam: Fazekas spec. mat gimnázium, matematikatanári diploma és programozóként tengetem az életem.
2016. nov. 9. 08:37
 13/25 HKO123 válasza:
66%

Történelem. A matekot 5-ből 4-ember érti. Fizika elég nehéz de ha az alaoktól volt jó tanárod akkor nem kellene hogy legyen probléma. Mindegyik matek tanárom rühelte a fizikát. Tehát a kettőnek kevés köze van egymáshoz. Aki azt írta hogy a törihez segg kell hazudik. Az osztályból én vagyok az egyetlen aki tudja az anyagot és kapizsgálja is,még ha 2 évvel azelőttit is kérdez. Van abszolút magolós osztálytársam sok,de akarmennyít ül fölötte, keveri a dátumokat. Szerintem a töri érdekes és megtanulható. Én képes vagyok rá hogy 50 oldalt egyszer átolvasom és 5-ös tesztet írok. De az is igaz hogy minden dátumot megjegyzek. Szinte minden ismerősömnek tudom a születésnapját,nyaralásaink dátumát visszamenőleg 10 évre, mikor a hajamat levágja a fodrász,különböző rendezvények,halál dátumok,tudom mikor vettem egy adott ruhadarabot vagy kiegészítőt,meg minden. De a töri nem csak a dátumokon alapul. Tudni kell összekötni az eseményeket. Én ha tanár lennék törit,bigit vagy nyelvet tanitanák.

Minden tantárgyat úgy véleményeztem hogy 5-ös vagyok belőle. És ahogy mondtam a törihez nem csak segg kell. Nem lehet csak magolni.

2016. nov. 9. 09:07
 14/25 anonim ***** válasza:
matek
2016. nov. 9. 17:12
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
A matekkel csak látásból ismertük egymást, a történelmet viszont imádtam. Fizikából is jó voltam, de a magolós részeket mindig kihagytam.
2016. nov. 10. 09:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Matek
2016. nov. 11. 17:07
 17/25 anonim válasza:
Matek
2016. nov. 13. 09:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Aki "magolósan" tanul, az hülye. Sem matekot, sem fizikát, sem történelmet tanulni, -meg semmit sem- nem érdemes magolva. Ha nem érted, fölösleges megtanulni. Én mindhármat választanám egyszerre. Soha nem "tanultam" egyiket sem, csak odafigyeltem órán, és azt amit ott tanultam, most is tudom, 20 év után. Mégegyszer: soha nem tanultam iskolán kívül, még is ötös voltam mindegyikből!
2016. nov. 16. 15:17
 19/25 anonim ***** válasza:

"Soha nem "tanultam" egyiket sem, csak odafigyeltem órán, és azt amit ott tanultam, most is tudom, 20 év után."

Akkor te valami nagyon jófogadó osztályt fogtál ki, hogyha oda tudtál figyelni a tanárra. Nálunk ez lehetetlen volt, ezért mindig kénytelen voltam otthon is tanulni.

2016. nov. 16. 15:45
 20/25 jos80 válasza:
Attol fugg hogy mire Van affinitasa Az embernek,van Aki human es Van Aki real beallitottsagu .,van amit könnyebben tanul,jobban kedvel,szerintem azt kene mindenki valassza ami konnyebb neki...amugy Az elottem valaszoloknak csak annyit; a regebbi tanarok le tudtak adni Az anyagot( tisztelet a kivetelnek) Mara keves a Jo tanar... sajnos.
2016. nov. 17. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!