Melyiket választanátok inkább a három közül? 1. Töri 2. Fizika 3, Matek
Töri, mert a matekot és a fizikát utálom
.
Történelem. A matekot 5-ből 4-ember érti. Fizika elég nehéz de ha az alaoktól volt jó tanárod akkor nem kellene hogy legyen probléma. Mindegyik matek tanárom rühelte a fizikát. Tehát a kettőnek kevés köze van egymáshoz. Aki azt írta hogy a törihez segg kell hazudik. Az osztályból én vagyok az egyetlen aki tudja az anyagot és kapizsgálja is,még ha 2 évvel azelőttit is kérdez. Van abszolút magolós osztálytársam sok,de akarmennyít ül fölötte, keveri a dátumokat. Szerintem a töri érdekes és megtanulható. Én képes vagyok rá hogy 50 oldalt egyszer átolvasom és 5-ös tesztet írok. De az is igaz hogy minden dátumot megjegyzek. Szinte minden ismerősömnek tudom a születésnapját,nyaralásaink dátumát visszamenőleg 10 évre, mikor a hajamat levágja a fodrász,különböző rendezvények,halál dátumok,tudom mikor vettem egy adott ruhadarabot vagy kiegészítőt,meg minden. De a töri nem csak a dátumokon alapul. Tudni kell összekötni az eseményeket. Én ha tanár lennék törit,bigit vagy nyelvet tanitanák.
Minden tantárgyat úgy véleményeztem hogy 5-ös vagyok belőle. És ahogy mondtam a törihez nem csak segg kell. Nem lehet csak magolni.
"Soha nem "tanultam" egyiket sem, csak odafigyeltem órán, és azt amit ott tanultam, most is tudom, 20 év után."
Akkor te valami nagyon jófogadó osztályt fogtál ki, hogyha oda tudtál figyelni a tanárra. Nálunk ez lehetetlen volt, ezért mindig kénytelen voltam otthon is tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!