Szerintetek mit tegyek?
Szoval minden kb 2-3 honapja kezdodott..En egy 7/A-s lany,teljesen atlagos tanulo vagyok..
De vannak az evfolyamba C-sek.(Kb.6-an vannak egy lanycsoportba)
Annyit kell roluk tudni,hogy ok utalnak minket(Vagyis inkabb minket is),mi utaljuk oket.
A folytonos baszogatas mar az agyamra megy,olykor rosszul esik.
Mivel egeszsegugyi problemam van,terdszoritot kell hordanom(nadrag ala nem fer el,ezert fole kell tennem.)Nelkule nem is tudok menni,santitok is..
Allandoan pl olyanokat ordibalnak hozzam hogy:"miert nem vagtak meg le a labad?"
"Ohh de sajnallak" (szarkazmussal)stb..
Egyszeruen mar nem birom hogy minden szunetbe valamit a fejemhez vagnak..Persze valamikor visszaszolok es akkor egy szunetig befogjak,de utana minden elorol..
Hozzateszem hogy egy lannyal koztuk nagyon joba voltam anno fel evvel erre o is hatba tamad..
Nem tudom mit kene tennem,sokaig nem birok veluk,uj suliba biztos nem megyek par idiota lany miatt..Meg az az egy lehet hogy szolok az ofomnek hogy mi a szitu(Tok jofej,barmit meglehet vele beszelni,nem teherkent nezne erre a temara)
Igen hasznos!:)
Koszonom a valaszokat.:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!