Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Néhány tanár általános iskoláb...

Néhány tanár általános iskolában mért akar egyest adni azért mert nem tudsz mondani sok mindent arról, hogy mit csináltál nyáriszünetbe? Egyáltalán mi köze hozzá?

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 09:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
81%
Ja mert a munkahelyen is az lesz amit ő akar. Hol éltek ti bass.zátok meg! Ez nem kívánságműsor. Ha nem tetszik, menjen másik suliba, ott biztos nem kell beszélni.
2016. aug. 16. 10:42
 22/60 anonim ***** válasza:
13%
A munkahelyen is az lesz majd amit ö akar :) csak mondtam nem lesz népszerű.
2016. aug. 16. 10:46
 23/60 anonim ***** válasza:
50%
Aki lepontozott, az biztos szereti, ha egy diktátor mondja meg neki, hogy mit tegyen...ezért tart ez az ország ott ahol..alig várom, hogy elmenjek innen minél messzebb. Itt csak a gyűlölködés megy, tipikus magyar felfogás...okádok.
2016. aug. 16. 10:52
 24/60 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell beszámolni a gyereknek a nyári szünetről. De az én gyerekeim pl nemhogy megkérdezésre mesélnek az élményeikről, hanem megrohannak, hogy "és képzelje, tanárnéni, ez meg ez történt itt meg ott velünk". Szerintem egy normális tanár-diák kapcsolatban a gyerek szívesen mesél arról, mi történt vele szünetben. Mondjuk eszembe nem jutna osztályozni őket ezért, de pl egy tanév eleji fogalmazás felmérés témájaként már el tudom képzelni.

2016. aug. 16. 10:52
 25/60 anonim ***** válasza:
24%
Eszt onnan tudom hogy a munkahelyen is az lesz mert én pl: már nem is köszönök de attól még sikkeres vagyok és eredményeket érek el.Amiket kénytelenek elismerni akármennyire is nem kedvelnek a munkatársak.
2016. aug. 16. 10:53
 26/60 anonim ***** válasza:
63%
De attól még egy beképzelt fa.sz vagy, akit hátba köpnek amint megfordulsz. Jobb lett volna, ha a tanáraidra hallgattál volna, megtanítottak volna köszönni.
2016. aug. 16. 10:55
 27/60 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagyok beképzelt csak pénzkeresési lehetőséget látok a munkahelybe nem új barátságokat.És a munka csak szóljon erről tudom ez eltér az általános túl de hát kit érdekel mit csinál a többi ember.
2016. aug. 16. 11:00
 28/60 anonim ***** válasza:
95%
De azért alap, hogy köszönünk. Nem kell bratyizni. Szóval holnaptól tessék hangosan köszönni.
2016. aug. 16. 11:01
 29/60 anonim ***** válasza:
55%
Miféle munkahely lehet az, ahol elnézik az "eszt" és "sikkeres" szavakat? Max közmunka, ahol a neveden kívül mást nem kell tudnod leírnod.
2016. aug. 16. 11:05
 30/60 anonim ***** válasza:
21%
Nem fogok továbbra sem köszöni tudom alap de én ilyen vagyok fogadjanak el így ha meg nem akkor köpködjenek.Mit mondtam nem érdekel mit csinálnak majd valahogy elviselnek vagy elküldenek.Majd megyek máshova pénzt keresni .
2016. aug. 16. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!