Az emberek miért nem merik a szemembe mondani az igazságot?
Kétszeres gerincferdülésem van. Tehát nem csinálhatnék olyat amiben rázódna a hátam. Rengeteg dolgot abba kellett hagynom ezért, amit igazán szerettem/szeretek. Ilyen a trambulinozás is.
Ma a tanáraimmal és az osztályommal elmentünk az eleven parkba.
A tesnevelés tanárom rám szólt, hogy hajam abba az ugrálást, de persze nem hagytam abba. Amikor rákérdeztem viccesen, hogy miért? Azt válaszólta:
-Te is tudod.
-Mit tudok?
És erre láttam, hogy nem akar válaszólni.
Miért nem merte a szemembe mondani, az, hogy mert beteg vagy?
Mert nem akarta mindenki előtt hangoztatni, na vajon miért? Mert nem tartozik mindenkire, főleg nem a körülöttetek lévő idegenekre vagy szerinted ezt reklámoznia kéne?
Szeretem, mikor az embereknek semmi nem jó, ha azt mondta volna, hogy "Mert beteg vagy", akkor az lett volna a bajod, hogy "Nem is vagyok beteg, csak ferde a gerincem".
Nem hiszem, hogy ez állapot lenne. Mármint van korzettem is és a hátam csak romlik és romlik. Majd megoperálják és egyenesebb lesz.
Egy ilyen kijelentésért nem teszek semmit, mert 1. Nincsen erre időm, hogy ilyenekkel foglalkozzak, 2. Ez az igazság.
De nem csak ő nem meri a szemembe mondani, hanem az orvosok sem (általában). Mindig a szüleimnek mondják először és majd csak azután nekem.
Erősítést napi szinten csinálom.
A műtét pedig olyan dolog, hogy én vagyok a 3. generáció a családban akinek ekkora gerincferdülése van. Nagymamámat műtötték, apukám nem hagyta, hogy megoperálják és már nálam is gondolkoztak, amikor 36 fokosan észrevették (1 évvel azelőtt voltam pedig vele röntgenen). Utána javult, majd rosszabbodott/ rosszabbodik pedig ugyan azt csinálom mint amikor javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!