Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elhíreszteljem, hogy fent van...

Elhíreszteljem, hogy fent van egy szexpartner kereső oldalon?

Figyelt kérdés

A gimiben volt egy csaj aki mindig szivatott (pasi létemre). A tanár mégis mellém ültette, mert akkor garantált volt, hogy nem beszélget. Kész szenvedés volt. A személyiségét leszámítva elég jó nő volt. Már vége a giminek 8 éve. Most egy szexpartner kereső oldalt böngészgettem, mivel pár kollégával üzleti útra megyünk, és szeretnénk jól eltölteni az időt. Láss csodát, ráakadtam arra a lányra, aki tönkre tette a gimis éveimet. Az arca kivan takarva, de 100%, hogy Ő mivel alaposan szemügyre vettem anno, és van egy pici anyajegy a háta vége és a feneke kezdete között, és a képen is ott van.

Most aközött vacilálok, hogy elhíreszteljem a faluban, ahol laknak a szülei, testvérei, hogy prosti lett? Erről még nem hallottam, szóval tuti titokban van tartva. A város is ahol rátaláltam, 250km-re van innen.

Vagy lépjek túl ezen az egészen, és ne foglalkozzak vele?

Esetleg egy plusz bónusz.. hívjam fel? :D Gimiben pufók voltam, azóta rengeteget változtam. :) Anno is attól függetlenül, hogy gyűlöltem simán lefeküdtem volna vele.

Szerintetek? :)

#szex #gimnázium #nem szex kategória #emberek véleményére vagyok kíváncsi!
2016. aug. 9. 19:16
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
mondd már el mi volt :D
2016. szept. 5. 03:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!