Elhíreszteljem, hogy fent van egy szexpartner kereső oldalon?
A gimiben volt egy csaj aki mindig szivatott (pasi létemre). A tanár mégis mellém ültette, mert akkor garantált volt, hogy nem beszélget. Kész szenvedés volt. A személyiségét leszámítva elég jó nő volt. Már vége a giminek 8 éve. Most egy szexpartner kereső oldalt böngészgettem, mivel pár kollégával üzleti útra megyünk, és szeretnénk jól eltölteni az időt. Láss csodát, ráakadtam arra a lányra, aki tönkre tette a gimis éveimet. Az arca kivan takarva, de 100%, hogy Ő mivel alaposan szemügyre vettem anno, és van egy pici anyajegy a háta vége és a feneke kezdete között, és a képen is ott van.
Most aközött vacilálok, hogy elhíreszteljem a faluban, ahol laknak a szülei, testvérei, hogy prosti lett? Erről még nem hallottam, szóval tuti titokban van tartva. A város is ahol rátaláltam, 250km-re van innen.
Vagy lépjek túl ezen az egészen, és ne foglalkozzak vele?
Esetleg egy plusz bónusz.. hívjam fel? :D Gimiben pufók voltam, azóta rengeteget változtam. :) Anno is attól függetlenül, hogy gyűlöltem simán lefeküdtem volna vele.
Szerintetek? :)
A legtöbb ember egy beszólásért egy életre megutálja a másikat. Persze vannak kivételek, pl. az idióta haverok, akik egymást osztják mint a szar, aztán meg mintha misem történt volna.
Lépj túl, könnyű azt mondani. Ha neked tönkre tette volna valaki az életed 4 éven keresztül, akkor te csak úgy túllépnél rajta? Őszintén, most hogy állnál hozzá az illetőhöz? Hiszen ennél sokkal kisebb dologért is besértődnél másra.
Hát az elég kellemetlen szitu, ha valakinek egyetlen beszólástól tönkremegy az élete. Na meg ha cipeli magával a sérelmeit évtizedeken át. Én általában tudom kezelni a konfliktusaimat, és nem szoktam megsértődni másokra. Már csak azért sem, mert ezek a körök engem fárasztanak. Meg mert le is szarom, mit gondolnak rólam mások. Számomra teljesen elképzelhetetlen lenne, hogy kib**szak a gimnáziumi osztálytársammal, aki lekövérezett meg csúfolt. Rettentő primitív dolognak tartom. Bár én már oviban se voltam bosszúálló típus... De max általános iskolában tartom ezt a viselkedést helyénvalónak, meg a primitív szocializációjú emberek körében. Persze más tolhatja a sérelmeit maga előtt, ő dolga. Én nem csinálnám. Annyira cikinek tartom.
31. Nekem megporkoltek a hajamat gimiben! Mindenkit szivatnak valamivel!
Erdekes mod nem munkaskodom azon, hogy 8-10 evvel kesobb beletapossak a masikba.
Siman lexarom oket.
Eléggé szánalmas gyerek lehetsz te még mindig így a húszas éveid közepén, ha egy gyerekkori problémádat így akarod visszaadni neki.
Nyilván a te szemedben az logikus, de azért gondolj kicsit bele, hogy ez vajon mennyire gerinces, férfias megoldás lenne.
Mint valami 12 éves kisgyerek.
Nőj fel, lépj túl rajta, legyél férfi. (Megdugni megdughatod, abban nincs gerinctelenség. :) )
Azóta történt előrelépés az ügyben.
Vasárnap beszéltem a lánnyal, hogy Ő illetve a profilján említett barátnői ráérnének-e szerdán. Azt mondta, hogy persze.
Nem dolgozik drágán, 2 óráért kér 18.000 Ft-ot, illetve a két barátnője meg 15-t fejenként.
Még nem tudja, hogy Én vagyok az. Szerdán lesz a meglepi, kíváncsi vagyok, hogy felismer-e. :D
Vicces lesz. :D
jó döntés,én is ezt lépném.
sőt a nagy meglepi után közölném,hogy lesznek extrák,kényszerszopatás és popó.
ahhoz hogy valóban zökkenőmentes legyen a bünti bekapnék egy viagrát és úgy szét dugnám a fenekét,hogy két napig pelenkában kellene járnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!