Elhíreszteljem, hogy fent van egy szexpartner kereső oldalon?
A gimiben volt egy csaj aki mindig szivatott (pasi létemre). A tanár mégis mellém ültette, mert akkor garantált volt, hogy nem beszélget. Kész szenvedés volt. A személyiségét leszámítva elég jó nő volt. Már vége a giminek 8 éve. Most egy szexpartner kereső oldalt böngészgettem, mivel pár kollégával üzleti útra megyünk, és szeretnénk jól eltölteni az időt. Láss csodát, ráakadtam arra a lányra, aki tönkre tette a gimis éveimet. Az arca kivan takarva, de 100%, hogy Ő mivel alaposan szemügyre vettem anno, és van egy pici anyajegy a háta vége és a feneke kezdete között, és a képen is ott van.
Most aközött vacilálok, hogy elhíreszteljem a faluban, ahol laknak a szülei, testvérei, hogy prosti lett? Erről még nem hallottam, szóval tuti titokban van tartva. A város is ahol rátaláltam, 250km-re van innen.
Vagy lépjek túl ezen az egészen, és ne foglalkozzak vele?
Esetleg egy plusz bónusz.. hívjam fel? :D Gimiben pufók voltam, azóta rengeteget változtam. :) Anno is attól függetlenül, hogy gyűlöltem simán lefeküdtem volna vele.
Szerintetek? :)
Én megdugnám a helyedben, azonban a híresztelést kihagynám :D Elég bünti lesz neki az, hogy tudatosul benne a tény, hogy az dugja akit szivatott. Emellett elkell vállalnia vagy, mindenki megtudja, hogy mi lett belőle.
Azt hiszem ezt nevezik karmának. Azonban ha Te is kicseszel vele, ki tudja.. lehet rád is visszaüt, ezért maradnék a szexnél :)
#4-es az 5-ös rávezetett a lényegre. Mint írtam mellette ültem évekig. S nem vagyok olyan öreg, hogy akkoriban ne lett volna divat a toppok, olyan farmerok amiből ha picit előre hajoltál rendesen kilátszódott a fehérnemű. Amúgy is roppant kihívóan öltözködött.
Azt is írtam, hogy bejött a lány. Magyarul sokat nézegettem az unalmas perceimben. :D Volt időm feltérképezni, 1.000.000 nő közül is kiszúrom elsőre. :)
Mint említettem sokat változtam. :D Azóta én lettem a kétajtós szekrény!
Szóval nem igazán félek attól, hogy mit csinálna, ha véletlen kiderülne, hogy tőlem jött az infó. Ennek ellenére nem vagyok hülye, elég egy hamis fb, amivel bejelölöm a faluja legnagyobb pletykafészkeit, küldök neki egy linket a csaj profiljáról, és már holnap azon rágcsál mindenki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!