Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek hogyan reagálna...

Szerintetek hogyan reagálna erre a tanár?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy alapvetően emberfüggő nyilván, de tételezzük fel, hogy a tanár (egyetemen) nem ad ki túl sok mindent magáról, néha kicsit zárkózottabbnak tűnik, de ennek ellenére szívesen segít bárkinek, nagyon kedves, aranyos, tud viszonylag közvetlenebbül is viselkedni/beszélni órán kívül, bár akkor se IGAZÁN közvetlenül.

Na most szerintetek egy ilyen ember hogyan reagálna arra, ha egy hallgató kerek-perec elmondaná neki őszintén, hogy mennyire vonzódik hozzá (ez már néha arra is kihat, hogy nehezebben tud koncentrálni az óráján), stb.? Szóval ha őszintén megbeszélné vele a felé irányuló érzéseit? Vagy ezt inkább nem ilyen módon kellene intézni? Vagy sehogy nem kellene intézni, csak "szenvedni"?

Kíváncsi vagyok a véleményekre, és légy szíves, ne támadó hangvételű, megvető kommenteket írjatok, hanem tényleg segítsetek! Előre is köszi szépen!

21/L

2016. febr. 24. 19:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem könnyebbülnél meg. Csak most érzed úgy, mintha ez jó lenne, mert valami arra ösztökél, hogy mondd el neki, de ez érzékcsalódás. Azt hiszed, hogy mivel benned nagy és mély érzelmek vannak, hogy ez rá is hatással van, miközben a valóság az, hogy ő csak úgy fogja ezt átélni, hogy a semmiből elé áll egy vadidegen lány és gyengéd érzelmeiről kezd el vele beszélni. Ha komoly férfi, ahogy leírod, nem fog kedvezően reagálni! Tudom, hogy borzasztó nehéz, de én nem mondanék el neki semmit. Szerintem itt arról van szó, hogy megfogott valamivel az előadások során, és inkább rajongsz érte, no meg persze férfiként is tetszik. De ez csak fellángolás, amolyan hiány kivetítése valakire, neked inkább igazi kapcsolat kéne, ahol van is esélyed. Olyan férfit keress, akivel egyenrangú felek vagytok, hidd el, soha nem jó az, ha ilyen ügyben az egyik fél felette áll a másiknak! (úgy értve, hogy tanára stb.). Most ki vagy neki szolgáltatva, és ezért könnyen össze törheti a szívedet.

Amúgy bocsi, hogy ennyit írok, nem akarok mindig én válaszolni, le is állítom magam a jövőben. Csak igazából szimpatikus vagy nekem, mert én is voltam a tiédhez hasonló helyzetben (csak ott fordított volt a felállás nemek tekintetében). Szóval tényleg jót akarok neked, ezért írtam sokat.

2016. febr. 26. 01:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd abba a hulyeségeidet
2016. febr. 26. 12:23
 23/24 A kérdező kommentje:

#21, köszönöm szépen! Egyáltalán nem gond, hogy ennyit írsz, nagyon sokat segítettél/segítesz, tényleg köszönöm! Tudom, hogy teljesen igazad van, csak tényleg nehéz. Pár gyakorlatom is volt már vele, úgyhogy ismerjük is egymást azért valamelyest, ő is engem, csak így még rosszabb. Főleg, mert a szimpátia teljes mértékben megvan részéről is. Na de mindegy, talán majd sikerül valamikor elérnem, hogy ne vágyjam rá ennyire. Tudom, hogy egy rendes párkapcsolat se ártana, viszont mivel ennyire hozzá vonzódom, így hiába próbálok ismerkedni, mások nem váltanak ki belőlem ekkora vonzódást és vágyat, sőt jóformán semmit.

#22: Végül is kértem, hogy a támadó és megvető kommenteket mellőzzétek, de azért köszi a "hasznos" hozzászólást. Bárcsak abba tudnám hagyni a "h*lyeségeimet", bár tudni én is tudom, hogy az.

2016. febr. 26. 23:43
 24/24 A kérdező kommentje:
Több hónap elteltével se változik semmi. Nem beszéltem vele, nem is utalgatok, nem csinálok semmit (maximum zavarban érzem magam a közelében), de még mindig nem múlt el az óriási vágy. És tényleg gondot okoz, mert emiatt tényleg senkit nem érzek "elég jónak", egy pasira se tudok így tekinteni, mint őrá, pedig szükségem lenne valakire. Hiába próbálok nyitott lenni a fiúkkal, nem érdekelnek, mert engem ő érdekel. Tudom, hogy nem vagyok normális, úgyhogy nem "oltogatásokat" kérek Tőletek, hanem még valami tanácsot, segítséget, hogy szerintetek mitévő legyek így.
2016. máj. 28. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!