Suliban nem szabad órán inni, mert "zavarja az órát". Arra gondoltam, hogy óra előtt infúziót kötök be magamnak, bemegyek a terembe, aztán leülök, az állvány meg ott áll mellettem, a cucc bekötve a karomba. Szerintetek hogyan reagálna a tanár?
nummer eins: miért zavarja az órát? Nyugaton a gyerekeknek a padjukon kint van egy üveg víz, hogy igyanak sokat, jobban tudnak tőle gondolkozni. persze ha lögybölsz vagy vodkázol, az más. nummer zwei: nem kötheted be magadnak, ha csak nem vagy orvos, egyébként nem tudom hogy szerezmél állványt, zacskót, branült, etc.
nummer drei: oda is adom a kalapomat neked, ha te egy k.va álvánnyal a kezedben bemész a suliba.
Ez csak szerintem nem vicces? Ez pofátlanság, tiszteletlenség. Kulturáltabb és egyszerűbb lenne odamenni a tanárhoz, és megbeszélni vele. Megkéred, hogy had ihass(atok) órán, és garantálod, hogy nem fogja ez megzavarni az órát. Ha értelmes a tanár, akkor megengedi, max. később visszavonja a lehetőséget. Ha meg nem értelmes, akkor kétlem, hogy az ivászat az egyetlen gondotok vele.
Érdekes, a mi iskolánkban minden órán lehetett inni, persze kulturált keretek között, a tanárok nagy része is hozott magával innivalót, hiszen sokszor 45 percig folyamatosan beszéltek, kiszárad az ember stb. Pedig nem "nyugaton" jártam iskolába, hanem Budapesten, és tavaly érettségiztem.
Mondjuk nem kell hozzá orvosnak lenni, egy szereléket venni sem komolyabb, mint venni egy fecskendőt, branül sem kell hozzá, egyszeri alkalomra felesleges is, sima tűvel is be lehet szúrni, fogasra is gond nélkül ráakaszthatja. Egyedül az infúzió a vényköteles, de kb. egy algopyrinnél is könnyebb szerezni.
Mindenesetre a cseppszámlálóra figyelj, a döfködést meg gyakorold, mert rohadtul tud fájni, ha melléfolyik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!