Mi a véleményetek a nyíregyházi Kölcsey Ferenc, Zrínyi Ilona Gimnáziumról?
A Kölcsey Ferenc gimi jó iskola,többségében rendesek a diákok, a tanárok is rendben vannak :)
Pontok 9. oldalon: [link]
A Zrínyi viszont szerintem "p*csaképző",ha tanulni szeretnél,oda nem mennék (bocsi ha zrínyis olvassa :D)
A Kölcseyt csak ajánlani tudom! Hiába javarészt nyelviskola, minden tantárgyra nagyon-nagyon oda figyelnek. Tény,hogy ha az emberek többsége meghallja azt,hogy kölcseys vagyok, akkor egyből arra gondolnak " pfeeej mekkora stréber lehet". Nem!! Igaz van,hogy kiülöm a széket annyit kell tanulni, de meg lesz a gyümölcse! Aki tovább akar tanulni és a Kölcseybe jár az nyugodjon meg, mert olyanok a tanárok,hogy a lehető legtöbbet fogják kihozni belőletek! :) Életem egyik legjobb döntése volt,hogy Kölcseys lettem! :)
A Zrínyiről.. régen jó suli volt.. de most már! Elbújhat!! Zrínyiseket nem akarok megbántani, de ott tényleg csak a p*csaképzés megy!
Úgy látom, hogy többségében kölcseisek reagálnak!
Szerintem jó suli a Zrínyi, persze mindenki elfogult lehet a sajátjával! Sok dolog a diák otthonról hozott személyiségétől is függ! A tanárok jók, a suli jó, aki tanul és komolyan veszi a feladatait, az sikeres lesz!
Neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!