Vajon hogy reagálna a tanár?
Figyelt kérdés
Nah szóval már nagyon idegesít a tanárom, kinem állom a képét, és hogy reagálnának a többiek(igazgató stb), ha fejberugnám, és földön belerugnék 1-et? Előre is kösz
16/L
2010. aug. 26. 22:41
1/18 anonim válasza:
szerintem a töbiek tapsolnának az igazgato kicsapna,a szüleid börtönbe kerülnének te meg javitóba
2/18 anonim válasza:
Szerintem análisan kielégítene miután felkelt, majd seg gből-szájba révén beterítene 4-5 deci gec ivel
3/18 A kérdező kommentje:
Igen többiek is tapsolnának hisz, Nagyon utálják. A tanár egyszer úgy pofán vágott hogy a nyoma 2napig az arcomon volt...
Szóval megrugdoshatom?:)
2010. aug. 26. 22:48
4/18 anonim válasza:
meg ,csakha megrugdosod osztálytásad vegye fel és küld el nekem,privátba irj ha meg an a videó,és elintézzük elöre is köszi
5/18 A kérdező kommentje:
A portás csaj vajon befog engedni ha egy baseball ütővel megyek be?
2010. aug. 26. 22:55
6/18 anonim válasza:
persze..de gyere el hozzám elötte és megmutatom a tuti technikát;)
7/18 anonim válasza:
El kell csábítANod, elvenned a feleségétől ,a gyerekeitől, és otthagnyni, elmenni a pénzével és a ruháival:D
9/18 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom :D iskolakezdéskor így kezdem:D
Amúgy meg Fiú vagyok csak véletlen L-t írtam xD
2010. aug. 26. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!