Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Úr Isten! Tudja, hogy tetszik...

Úr Isten! Tudja, hogy tetszik nekem? 13/L

Figyelt kérdés
Na szóval: van egy fiú az osztályban, aki nagyon tetszik nekem, és attól félek, hogy tudja. Pl.: zavartalanul felémnéz mikor érzi, hogy Őt nézem, tesin felhúzogatja a pólóját, "pózolgat", "táncol" , stb. Mindig feltűnősködik, bárhol van. A tornasorban előttem áll és mindig kihúzza magát (jobban mint kéne) és hátraforog. Ha előttem megy ki a teremből, akkor visszafordul. Elég valószínű, hogy nem tetszem neki. Ha elmegy mellettem/előttem és én séta közben még utána nézek, akkor a barátnőim csak úgy odaszólnak nekem és "vihognak", szóval ők nyilván tudják. Nekik valszeg az a barátnőm mondta el, akinek elmondtam, hogy tetszik nekem. Mi a fenét csináljak?

2016. febr. 13. 16:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmi +18at. Minek néznek engem? Lehet, hogy manapság több a ribizlibogyó a kelleténél, de én nem találom magam közülük valónak.
2016. febr. 15. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:

"Egy 13 éves lányt arra bátorítotok, hogy pasizzon.

Idióta, ostoba banda."

Te a Marson élsz? :)

Képzeld, a kamaszkor tipikusan az az időszak, amikor beindul a nemi hormontermelődés, magyarán serdül a gyermek! A többség ilyenkor lesz életében először ténylegesen szerelmes, és/vagy elkezd szexuálisan vonzódni egyes kortársaihoz. És ez bizony legtöbbször felkavaró érzéssel jár a tiniknek! Ráadásul nyilvánvaló, h ki szeretnék élni ezen természetes vágyaikat, az életkoruknak megfelleően, ami tök normális:

Kb 14 / 16 éves korig csókolózni vágynak, összejönni a vágyott kortársukkal, kézenfogva járni vele, beszélgetni vele, cirógatni egymás arcát!

Kb 14 / 16 éves kortól meg képzeld, hozzászóló, az előzőeken felül még a páros szex is normális és természetes dolog -életkora miatt persze a kedves kérdező várjon még a szexszel-, nem mellékesen törvényes is a szex másokkal, 14 éves kortól, a többi, szintén minimum ennyi idős ember valamelyikével. (Nyilván kölcsönös vonzódás esetén.)

És kamaszkorban KEZDIK a legtöbben mindezt, pláne ismeretekre, mások tapasztalatára, ötleteire is igényük van a témában, mert minden kezdet nehéz, tele vannak e téren bizonytalanséggal, érthető módon.

Jesszus, hogy van, akinek ezt magyarázni kell... Te hozzászóló, betöltötted már a 14. életéved? Mert ha igen, akkor nem az értelmi színvonaladnak megfelelő dolog egy netes portálon válaszokat írnod érzelmeket, szexualitást érintő kérdésekre.

Ha pedig 14 alatt vagy, akkor megkérlek, hogy amiatt ne írj ilyen témában az interneten, mert akkor meg amiatt vagy még éretlen ehhez - inkább tájékozódj, mint a kérdező lány!

Ha meg troll vagy, akkor amiatt fejezd be ezt a stílust, hozzászóló. Köszönöm, ha felfogod és megérted.

Kedves kérdező, kérlek, ne aggaszd magad az ilyen megjegyzéseken, mint az idézett illetőé. Teljesen normális, érthető kérdést tettél fel, és teljesen normális, amikor érdemben segítő válaszokat kapsz rá.

Egy pedagógus.

2016. febr. 15. 21:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak! :)
2016. febr. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!