Úr Isten! Tudja, hogy tetszik nekem? 13/L
Lépj...
Már rég el kellett volna mond neki és kérni, had ismerd meg jobban.
H nem nyílt feléd, elfelejtheted.
Jó tanuló vagyok, és amúgy sem tehetek arról, hogy mit érzek.
Lépni meg nem merek, mert valszeg nem tetszem neki, és egy ilyen szituáció után elég kellemetlen lenne még másfél évig minden nap találkozni.
Kreativitás.
Pl a középkorban a nők "véletlenül" leejtették a keszkenőjüket... Kreálj ürügyet, hogy a fiúból közeledést provokálj ki - jó értelemben.
Ötletelj, ötletelj, ötletelj... Mittudomén, például "véletlen" egy kicsit megbotlasz, amikor a közeledbe ér. Ha ő lovagias, és/vagy ha tetszel neki, megkérdezi, segíthet-e, minden rendben van-e. Kivéve, ha bátortalan a fiú.
Vagy pl érintsd meg a vállán (az nem túl bizalmas, mégis figyelemfelkeltő lehet), és szólítsd meg valami ürüggyel: "Nem tudod, hol lehet befizetni az ebédpénzt?" ...vagy akármi, te tudod, milyen ürügy lehet reálisnak ható.
Ő meg fog lepődni, h gyengéden, mégis határozottan megérintetted a testét, úgy, h az nem volt részedről tolakodó, és a beszédhangsúlyozásod is legyen lágy, odaforduló, mégis határozott. Nézz a szemeibe mélyen, eközben!
Tudom, a fő gond a bátorság kérdése. Pláne akkor nehéz ügy, ha a lány is, a fiú is bátortalan... Hát, ilyen a kamaszkor... Majd belejöttök! ;) Hajrá! Nagy levegő, bátornak kell lenni. Valamint idővel megtanulsz az apróbb kudarcok esélyétől nem félni. ;)
Szívesen. :)
Bátor srác a kiszemelted? Mármint ahhoz is elég bátor, h közeledjen egy lányhoz? Akkor meg csak annyi van hátra, amit írtam: teszteld le, tehát ürügyekkel byztasd őt közeledésre, aztán kiderül, h tényleg tetszel-e neki. Ha igen, akkor meg össze fog jönni veled.
Hajrá! :)
(Az élet sok más területén károsnak tartom az ürügyeket, azonban párkapcsolati ismerkedéskor kivételt képez, mivel direktben vagy riasztó, vagy feleslegesen sürgető a párkapcsolati ismerkedés, általában.)
Hát akkor a provokáció kedves módozatával érd el, h udvaroljon neked, vagy adjon jelt, hogy érdeklődik-e irántad. :)
(Aztán majd felnőtt korra az ember óvatosabban, fokozatosabban közeledik a kiszemelthez, nehogy elriassza, ill nehogy túl korán választás elé kényszerítse. Nem kell ajtóstul rontani a házra. ;-) Uganis kamasz korban vagy utóbbi jellemző, vagy a mimózaság, de hát nehéz kamasznak lenni, alakultok, mint pupos a prés alatt. :P :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!