Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Igazolhatatlan hiányzásra nem...

Igazolhatatlan hiányzásra nem is adtam igazolást – ez bunkóság vagy frappáns válasz?

Figyelt kérdés

Szalagavató. Nem az enyém én még csak 11-es vagyok de ott kell lenni. Tanár közli hiányozni senki nem hiányozhat, mert igazolást nem fogad el!! (Persze kérdés mi az hogy nem fogad el, orvosit ha feje tetejére áll is el kell fogadjon de mindegy)

Én nem mentem el, szartam az egészre. Köv hétfőn ordít: hiányoztál! Megmondtam hogy nem fogadok el igazolást!

Erre megkérdem: milyen igazolást? Miért adtam tán igazolást? Nem. Akkor mit nem fogad el? Nem fogom igazolni mert maga mondta nem lehet igazolni, hát leszarom írjon be amit akar aztán menjen dolgára.

Beírok egy szaktanárit!! Mondom írjon amit akar, írjon be kettőt egyszerre, csak húzzon már innen.

Erre fehér lett mint a fal majd vörös aztán elrobogott semmit se szólt.

Azóta se kaptam semmit még egy beírást se.

2015. dec. 3. 08:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
31%

Vannak dolgok amik félreértelmezhetőek és van amikor vissza élnek a rendőrök a hatalmukkal.

Pl. megtörtént eset: rendőr bement házkutatási parancs nélkül valakinek a portájára és az ott lévő kutyát tüdő tájékon meglőtte

indoklás: bűnügyi eset miatt kénytelen volt rögtönöznie

a kutya lassú fájdalmas 1 órás vonaglás után elpusztult

mi lenne a reakciód?

nem mehetsz haza, mert lezárták az utcát estére találj másik helyet, mit tennél?

a rendőrök megállítanak és fegyverrel követelik, hogy feltett kézzel azonnal hagyd el a járművet és feküdj le a földre, nem adnak indokot, erre te?

Vagy biztonsági őr eltávolít téged egy szórakozóhelyről, mert bizonyíték van ellened amiért ki lettél tiltva onnan. Ha nem mész el fél percen belül rendőrt hív és nem érdekli a mondani valód mindezt a barátaid jelenlétében.

Megerőszakolják és súlyoson összeverik a barátnőd tudod ki volt sőt mindenki tudja ki volt, de senki nem mer beszélni, barátnőd kómában van és nem biztos, hogy valaha is felébred. Mit tennél?

Félni? Erősnek kell lenni, mert a gyengét eltapossák és amíg a földön van még bele is rúgnak nem egyszer. A bunkóskodástól és vagánykodástól nem lesz senki erős. És mindig lesz olyan, hogy igazad van, de másokat ez nem fog érdekelni.

2015. dec. 4. 23:27
 32/32 anonim ***** válasza:

Akkor lettél volna frappáns ha előre mondod ezt mind neki. H nem kötelezhet, igazolást se fogad el, viszont te se fogsz menni.

Ugyanis ha elvállaltál vmi feladatot és ez miatt nem úgy ment a program, ahogy kellett volna, akkor a végzősökkel szúrtál ki, nem a tanárral.

Az egész úgy lett volna tisztességes, h előre közlöd h nem mész, nem utólag.

2015. dec. 11. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!