Mit lehet kezdeni olyan osztálytárssal aki miatt nem lehet odafigyelni az órákon?
Nekem is van ilyen osztálytársam, akitől nem lehet semmit se csinálni. Én is arra vártam, hogy majd 10.-ben megbukik, mondta is neki az osztályfőnök, hogy bukásra áll kb mindenből, aztán valami értekezleten 2 tanár kivételével mindannyian átengedték, mert hát szegényke most lesz 11.-es és utána érettségi és nem akarják érettségi előtt megbuktatni, mikor egyszer már megbukott, mert igy ki is rúgnák...És végül 2 tárgyból kellett pótvizsgáznia, igaz, hogy ott se tudott semmit, de ott is igy álltak hozzá és átengedték. Azóta is nálunk van sajnos és akadályoz minket a tanulásban.
Szóval szerintem ha a tanárok is sajnálják, akkor nem lehet vele mit tenni.
Hát.... nekem egyszer volt ilyen gondom. Vettem egy csomag tojást a boltba, és órán megdobáltuk. Kaptam egy igazgatóit, de azóta még egy folyosón se mer velem lenni, és csöndben van egész nap.
U.I: Amennyiben nagyon utálod, vágj hozzá narancsot, akkor még korházba is kerülhet. Muhahahahaha
(A kommentért felelősséget nem vállalok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!