Ez meg hogy lehet?
A szolfézs óránkon ,miközben tanultunk ,az egyik fiú üvöltözött ,hülyéskedett ,és egyáltalán nem figyelt abba. Én rászóltam ,hogy maradjon csöndben ,és finoman rákoppintottam a kezére a ceruzámmal. Visszafordultam ,erre tiszta erőből ,ököllel hátba ver. Erre a tanár csak ennyit mond:
-Mondjuk ,hogy ezt meg sem láttam.
És kész. Ennyivel letisztázza a dolgot ,hogy egyezzünk meg abban ,hogy nem látta ,hogy egy fiú hátba csap egy lányt? Ezt meg hogy? Ennyi ? Ez a tanár hogy lehet ennyire ...? Ilyet mondhat?
11/L
neked van igazad,mert több szempontból sem stimmel a dolog.
1.fiú ütött meg lányt.
2.sunyi aljas módon csinálta hátulról.
ha az én lányommal történt volna ez,másnap megverném a kisfiú apukáját amiért egy sunyi patkányt nevelt,a kis srácot legalább 1x pitsán rúgnám,hogy ő is megértse,hogy ne merjen kezet emelni a lányomra.
végül a tanárt is befenyíteném amiért ilyesmit szó nélkül eltűrt.
szóval mindenképpen szóljál apukádnak bátran,hátha olyan mint én és rendet rak.
Hangos volt az ütés hangja? Nem volt közben zaj? Biztosan látta a tanár? Nem lehet, hogy csak azt látta, hogy forogsz?
Ha tuti, akkor én elmondanám a szüleimnek. Egy pedagógus dolga nevelni is a gyerekeket, nem így kéne kezelni a helyzeteket.
Ez eléggé durva :/
Hányan voltatok a terembe?
Én szólnék a helyedben a szüleidnek.
Meg,ha mégegyszer történik ilyen,akkor sírd el magad.
2:Igen ,az én apukám is mindig rendet rak . :)
3:Igen ,hangos volt ,az egyik barátnőm meg is jegyezte ,hogy "Ez elég hangos volt!" Mindenki csöndben volt. Biztos látta a tanár ,mert egész végig minket nézett ,miközben ez történt .
4: 6-an voltunk.
5: OK.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!