Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Igazolhatatlan hiányzásra nem...

Igazolhatatlan hiányzásra nem is adtam igazolást – ez bunkóság vagy frappáns válasz?

Figyelt kérdés

Szalagavató. Nem az enyém én még csak 11-es vagyok de ott kell lenni. Tanár közli hiányozni senki nem hiányozhat, mert igazolást nem fogad el!! (Persze kérdés mi az hogy nem fogad el, orvosit ha feje tetejére áll is el kell fogadjon de mindegy)

Én nem mentem el, szartam az egészre. Köv hétfőn ordít: hiányoztál! Megmondtam hogy nem fogadok el igazolást!

Erre megkérdem: milyen igazolást? Miért adtam tán igazolást? Nem. Akkor mit nem fogad el? Nem fogom igazolni mert maga mondta nem lehet igazolni, hát leszarom írjon be amit akar aztán menjen dolgára.

Beírok egy szaktanárit!! Mondom írjon amit akar, írjon be kettőt egyszerre, csak húzzon már innen.

Erre fehér lett mint a fal majd vörös aztán elrobogott semmit se szólt.

Azóta se kaptam semmit még egy beírást se.

2015. dec. 3. 08:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező, olybá tűnik, hogy ebben az esetben a szar akarja lehúzni a vécét.

A tanár-diák viszony nem úgy működik, hogy mindkét fél ugyanazt engedheti meg magának. Gondolom te hátulgombolós korodban is olyan önérzetes voltál, hogy édesanyádnak is visszakézből lenyomtál olyat, hogy hullazsákban vitték el.

Ilyen hozzáállással két hétig nem fogsz megmaradni semmilyen úgynevezett munkahelyen, ahol a felnőtt nénik és bácsik kénytelenek néha olyan dolgokat is megcsinálni, amivel nem értenek egyet, viszont a főnökeik nem tűrik el a frappánskodásnak ezt a formáját. Erről már hallottál?

De ha leszarod, meg egy hét múlva a kutya sem fog rá emlékezni, ahogy te is írod, akkor tulajdonképpen miért tetted fel ezt a kérdést?

2015. dec. 3. 10:16
 12/32 anonim ***** válasza:
75%

"Hullazsákban viszik el"

Hogy neked mekkora pofád van...

2015. dec. 3. 10:27
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon nagy menőnek akarsz látszani, kár, hogy gőzöd sincs róla, hogy lehetnél az.
2015. dec. 3. 10:38
 14/32 anonim ***** válasza:
61%
Úgy látom egy igazi rossz fiúval van dolgunk.
2015. dec. 3. 11:06
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező azért tahóságért téged sem kell a szomszédba küldeni...

Amúgy nem értem, a szalagavató általában iskolaidőn kívüli esemény, nem hétfő reggel matekóra helyett tartják, hanem mondjuk péntek este 6-tól vagy szombaton. Akkor milyen igazolást akar?

2015. dec. 3. 12:09
 16/32 anonim ***** válasza:
50%

nyugi kérdető, és se 11 edikesként, se 12.ekesként nem voltam a szalagavatón. szóval nem nem voltam a saját szalagtűzésemen se, pedig nem voltam beteg. CSak annyi különbséggel, hogy én előre közöltem a tanárral, hogy ez nem tanítási nap van, nem kötelezhet az iskola. ne is számítson rám. Mondom a sajátomra se mentem,nem is táncoltam, stb. Én azóta se bántam meg. Nem nem lett bajom belőle érettségin. Ugyanúgy mentem egyetemre, ahol viszont rendszeresen részt vettem társasági eseményeken is, mert kicsit más volt a hozzáállás a tanárok részéről mint a középsuliban (pedig mai napig az első 25 ben mindig benn van a középsuli ahova jártam... szóval nem rossz suli volt papíron. Csak volt egy két hatalmaskodó, mint pl az ofőm)

Szóval ne hallgass az itt hurrogókra, állj ki az elveidért. Amivel nem ártasz másnak, azt nem kérhetik rajtad számon. De szólj előre, ha ilyet tervez a tanár. Aki itt azért sértődött be, mert nem tud mit csinálni, hiszen egy nem kötelező és nem iskolaidőben tartott rendezvényt nem kell igazolni eleve. Így mindegy ő mit fogad vagy nem fogad el.

2015. dec. 3. 12:19
 17/32 anonim ***** válasza:
23%

11 es---- haha, nem a kérdező vagyok, de ezt majd a főnököd munkahelyed.... mennyit halottam én is, hogy ezért kell a hülyéknek meghajolnom... és a mai napig röhögök rajtuk, mert a magam főnöke vagyok több mint 20 éve :) Nyilván szakmailag folyamatosan toppon kell lennem, mert ez felelősség is, de pont hogy az életben nem kell holmi hatalmaskodó csak mert csak főnököcskéknek megfelelnem. Ha néha elvállaltam egy egy főnökkel járó projektet, meg megválogattam hol vagyok, és nem volt hülye a főnök se, így nem volt a mert csak aztmondtam azért érv.

szóval ez egy hülye érv, hogy mert majd főnök.... Tudod marha sokan vannak akiknek nincs főnök. És még egyetem se kell hozzá feltétlen, számtalan szakmát űzhetsz ha hajlandó vagy dolgozni, meg a szervezést is a nyakadba venni a magad uraként is. Vagy csinálhatsz projecteket, és téged keresnek eleve, kicsit máshonnan indulsz akkor...

Nem mindenki megalkuvó kispolgár. Van aki csak teszi a dolgát, és kiáll magáért.

2015. dec. 3. 12:26
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

17!

Már vártam a "légy a magad főnöke, jót röhögök rajtad" szöveget is. Nyilván te is találkoztál már olyan esettel, amikor nem szakmailag értettél egyet a megrendelővel, de pénzért elvégezted a munkát kb. úgy, ahogy a vevő kérte. Vagy talán te is leb.szol egyet visszakézből a véleményt változtató, ilyen-olyan feltételeket támasztó megrendelőnek? Neem?! Te önfeladó szolgalelkű kispolgár...

2015. dec. 3. 12:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

(előző folyt)

Más a magadért való kiállás és más a kőbunkóság, amit a kérdező leírt. Márpedig ilyen hozzáállással a kérdező nem lesz a maga főnöke. Hiányolom belőle azt a minmális alázatot, ami ehhez kellene.

11-es voltam.

2015. dec. 3. 12:44
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
19-essel egyetértek! Más kiállni magunkért, az igazságért és más tudomásul venni, hogy közösségben, társadalomban élünk és néha másokért olyat is megcsinálunk, aminél lenne számunkra kedvesebb tevékenység. Értelmetlen ezt összemosni. Jövőre az akkori 11-esek ugyanúgy dolgoznak majd ennek a majomnak a szalagavatójáért, mert ez így működik. A kérdező részéről a rendezvény lesz*rása nem más, mint pökhendi, önző nyálverés, nyilván halaszhatatlan dolga volt a plázában.
2015. dec. 3. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!