A kisfiam általános iskolai tanítónői NEM TUDNAK köszönni, játszák az eszüket, flegmáskodnak. Miféle emberek ezek? 41 / F
Kétszer, háromszor is rájuk köszönök érthetően és akkor nagy nehezen "odalöknek" egy "helót v. sziát"..... Szánalmas és gyalázatos ez az egész. Mit várunk akkor gyermekeinktől ? Kistarcsán van amúgy ez az Általános Iskola. Egyik "tanítónő" alig múlt 23 éves, szóval a színvonal meg van, tipikus flegma tini a stílusa .....
Mellesleg az egyik a kisfiam osztályfőnöke, a másik (fiatalabb) pedig a napközis tanító
Nem hinném, hogy nekem kéne "mosakodnom és mentegetőznöm", hiszen rendes tisztességes dolgozó ember vagyok (banki alkalmazott), és csupa diplomással dolgozom.
Ezek a "tanítónők" is diplomások (remélhetőleg), és egyszerűen rájuk sem lehet ismerni.
Olyanok mint a prolik, színvonaltalan, flegma, nagyképű "ki ha énnem" viselkedés jellemző rájuk.
Amikor én voltam gyerek (80'-as évek) akkor a tanárnak volt jelleme, tartása, tekintélye. Ma ezeknek nyoma sincs
Kedves #5-ös (Zsaboti úr) !
Kistarcsa városa valóban szép, fejlett és kultúrált.
De mi köze van ennek az iskolai tanítónőkhöz ?
Ők ettől függetlenek. Természetesen én csak a saját gyerekem tanárairól beszélek, nem a többiről (őket nem ismerem).
Kerepest ne emlegessed, egyre kockázatosabb, rizikósabb ott élni. Köszönöm, nem kérek abból
S miért van idézőjelben a tanítónő?
Amúgy kapaszkodj meg, 23 évesen pont lehet diplomája. Az egy normál kor hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!