Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A kisfiam általános iskolai...

A kisfiam általános iskolai tanítónői NEM TUDNAK köszönni, játszák az eszüket, flegmáskodnak. Miféle emberek ezek? 41 / F

Figyelt kérdés

Kétszer, háromszor is rájuk köszönök érthetően és akkor nagy nehezen "odalöknek" egy "helót v. sziát"..... Szánalmas és gyalázatos ez az egész. Mit várunk akkor gyermekeinktől ? Kistarcsán van amúgy ez az Általános Iskola. Egyik "tanítónő" alig múlt 23 éves, szóval a színvonal meg van, tipikus flegma tini a stílusa .....

Mellesleg az egyik a kisfiam osztályfőnöke, a másik (fiatalabb) pedig a napközis tanító

2015. nov. 8. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát, nem minden a diploma.Ezért nem kell a diplomásoktól automatikusan hasra esni.De sajnos e pedagógusokról alapból nincs jó véleményem.Az szinte alap, hogy a gyermekekhez nem értenek.Akkor nem tudom, mégis mit tanultak?...De hogy már köszönni sem tudnak...
2015. nov. 8. 23:16
 12/13 A kérdező kommentje:

#8-adnak üzenném, hogy mielött válaszolsz, olvasd el figyelmesen a kérdést 3-szor...

"ilyem stílusban beszélek velük" ???

Szó sem volt arról hogy én igy beszélek velük.

Ez egy kialakult véleményem róluk és nem pedig a beszéd stílusom velük.

Azért raktam idézőjelbe a tanítónő szót, mert igencsak van mit neki fejlődni. Nem diploma teszi az embert

2015. nov. 9. 04:26
 13/13 anonim ***** válasza:

sokan a hatalomért mennek a tanitói pályára. Ez az alsós tanitókra sajnos különösen jellemző és nem egy két éve. Nekik max apuka lehetsz, ha ki akarnak oktatni a katedráról. Evvan. Egyszerűen kérdezz rá, feléjük nem szokás e visszaköszönni :) vagy diákok előtt köszönj rájuk jó hangosan (én azt tettem hasonló habitusú tanítónőcskékkel... ) majd észreveszik magukat.

Aki azt írta, lehet nekik, nem nem lehet. ők tanítók, napi sok órát vannak a kicsikkel, nekik mintaként kell viselkedni, ez a szakmával jár.

egy "anyuka"

2015. dec. 3. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!