Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek sikerülhet?

Szerintetek sikerülhet?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok 2 hónappal, és adódott egy munkalehetőség számomra.. A tudásom egyelőre nagyon kevés az érettségire szinte most álltam neki tanulni. Szerintetek elvállaljam a munkát így is vagy ne kockáztassak 2 hónappal az írásbeli előtt?

tegnap 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd növelni a bukás esélyét, vállald el!
tegnap 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben most nem létszükségletre kell az a pénz, szerintem ne vállald. Készülj, inkább az érettségire, mert ha azt elrontod, akkor utána elég nehéz és időigényes dolog azt jóvá tenni, kijavitani.

Sok sikert az érettségihez.

tegnap 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb érettségi, utána munka. Egy érettségi manapság nagyon alap, ne bazd el, ciki ha még az sincs meg (fiatalon)
tegnap 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nem "kenyére" kell pénz, akkor készülj inkább az érettségire, ha jó tanuló, jó képességű vagy, akkor azért, hogy minél jobb eredményt érj el, ha pedig gyengébb, vagy akkor azért, hogy netán bizonyos tárgy meglegyen, esetleg megadhoz képest, kitud magadból hozni a legjobb eredményt.
tegnap 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Érettségi fontosabb. Dolgozhatsz utána még vagy 50 évig.
tegnap 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!