Ha elmegyek a folyosón lányok mellett a suliba mindig röhögnek nagyon a fiúk szerencsére nem inkább néznek jó értelembe véve... Szerintetek miért röhögnek mindig utánam a lányok ha elhaladtam melletük a folyosón?
Nincs rajtam semmi furcsaság, testi elváltozás tényleg semmi, nem megyek furán nincs x lábam stb... és mégis folyton röhög az összes lány utánam a suliba, ha megkérdezem miért azt mondják teli vigyorral, hogy semmi semmi... tudjátok ,hogy gondolom. Aztán mikor elmegyek utána hallom akkorát röhögnek és folyton sugdoloznak a hátam mögött...
Minden iskolámban eddig ezt tették pedig sose adtam rá okot, menő, kedves, barátságos, mindenkit elfogadó lány vagyok mégis mindenki kibeszél a hátam mögött és köznevettség tárgya vagyok sajnos.
Nem vagy valamiben szélsőséges?
Gazdag, szegény?
Szép, csúnya?
Sovány, kövér?
Szerény, beképzelt?
Ha minden iskolában ez történik, akkor csak van valami oka.
Nem vagyok gazdag sem szegény.
Nem vagyok csúnya sem meg az a hű de manökken sem.
Átlagos alkatom van.
Nem vagyok beképzelt de szerény sem. Szóval ezért nem értem a dolgot...
Én tetszettem egy srácnak a suliban, akit mindenki utált, és emiatt nevettek rajtam.
Nem volt köztünk semmi, mégis sugdóloztak. Ilyesmi nem lehet?
Rosszul közelíted meg a választ. Ide úm. beépített ember kell.
Vázolom:
A fiúknál érdeklődj, valakitől, akivel amúgy nem sokat lógsz, de megbízható, és elfogadható színész (baráttal ne, az átlátszó, neki nem válaszolnak), rá kell állítani a lányokra, hogy puhatolja ki az okát, aztán mondja el neked.
Ezt így nem lehet megmondani. Lehet csak beparáztál, és így éled meg.
Ezt egy kívülálló tudná eldönteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!