Miért hangosítja ki a telefonját órán egy tanítónő? Szerintetek proli viselkedés ez?
Kérdező!
Nem egyszerűbb lenne ha megkérnél mindenkit hogy hangosan kiabálják :"Utálom a tanárokat!"
Persze, hogyne.
Én azt kérdezném, hogy miért vállal gyereket az, aki arra sem képes, hogy egyedül véleményt alakítson ki erről? A gyerekednek is azt tanítod, hogy "gyerekem, ha bármikor kérdések merülnek fel az életed során, gyere a Gyakorira"?
Igen, mert a munkahelyemen is csinálják. Sajnos ez valahogy divat lett, csak nem értem miért jó.
Manapság annyira sokat használják az emberek a telefonjukat munka közben is nem munkára, hogy simàn hiszek a kérdezőnek.
7
Mondjuk a tanár kiad egy feladatot hogy csinálják meg, addig ő közben simán tud telefonálni.
Valaki direkt csinálja ezzel menőzik mások előtt, de olcsó műsor ez szerintem
Általában én ha csinálok valamit és közben telefonálok vagy vizes a kezem például mittudomén akkor hangosítom ki a mobiltelefont
Vagy például az itthoni hordozható telefonunk még a legalacsonyabb hangerőn is hangos fülre téve, úgyhogy azt mindig kihangosítom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!