Szerintetek miért csinálja ezt?
Van egy fiú az osztályban, aki folyton sérteget.
Két barátnőmmel hárman vagyunk inkább, és a húsz lányból, akik az osztály tagjai, csak minket nem hagy békén.
Az egyik barátnőmet sosem sértegeti, a másikat szokta, de valahogy mindig engem talál meg.
Sétálok a folyósón, és közli, hogy de ronda a fejed.
Nem vagyok egy szépség, de rondának sem nevezném magamat, tehát a feltevése alaptalan.
Vagy csak odaordít hozzám, a nevemet szólítva, valami hülye idézetet idióta akcentussal elkezd mondani.
Vagy csak óra közepén az egyil haverja szól, h hé Marci akar valamit mondani!
(Nem szokott érdekelni)
Egyszer messengeren hangüzenetben elénekelt egy szerelmes számot szintén idióta akcentussal és elküldte.
Erre a barátnőmmel 100 értelmetlen üzenettel bombáztuk, amire letiltott, és napolig halgattam.
"A barátnőm meg fog verniiii" ( ezt röhögve mondta, természetesen nincs barátnője)
Folyton azzal sérteget, hogy sosem lesz barátom. Mindig kérdezem tőle, hogy honnan tudod, hogy nincs (amúgy tényleg nincs), erre anyit mond:
Elég csak rád néznem
Egyszer órán leejtettem a tollam, előttem ült, mondtam, hogy vegye fel, konkrétan hozzám vágta.
De mind közül a legfurább, amit szerintem poénból csinált, de azért mégis csak furcsa volt.
Szóval a termünkben minden osztálytársamnak kellett behozni kiskori képet és kitettük a falra.
Az osztályban aki valakivel járt, egymás mellé tették a képüket, és egy szívecskét tettek a két kép közé
Egyik nap, a gyerek eddig haverja szól:
Nézd, a Marci mit csinált a képetekkel!
Hátranéztem, és ott volt a képünl, egymás mellett, szívecskével.
Ahogy tudtam, leszedtem.
Emellett még sokszor becézget engem és a barátnőmet...túl sokszor.
Szóval arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek miért csinálja ezt, és hogy mivel tudnék visszavágni, vagy ilyesmik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!