Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek jogos ez így?

Szerintetek jogos ez így?

Figyelt kérdés

Régebben imádtam a lovakat, lovagoltam is egy ideig. Mikor az osztálytársaim megtudták, folyamatosan lófejűnek csúfoltak, amit nem igazán értek. Alapjáraton kerek az arcom, abszolút nem vall a "lófejűségre".

A szitkozódást nem veszem magamra, viszont pöppet zavar a dolog, hisz a mai napig ez megy. Pedig 8. (!!!) osztályosok vagyunk. Akárhányszor elhangzik eme gyönyörű szó, az egész osztály csillapíthatatlan nevetésbe kezd. Ez csak szerintem nem poénos? Vagy ennyire rossz lenne a humorérzékem? :D

A kérdés: Ennek valóban van bármi értelme, ha a szó jelentését sem tudják?

Vagy csupán nem tudtak kreatívabbat kitalálni?

Elnézést, ha rossz a kategória, sajnos máshova nem igazán tudtam tenni...

2015. ápr. 20. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

az tök mindegy hogy mivel,de kiszúrták,hogy oltható vagy.

könnyen felveszed az ilyesmit és passzívan tűröd.

ez meg ugye gyengeség,a gyengeséget meg a kölykök keményen büntetik.

2015. ápr. 20. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ebben a korban iszonyú kegyetlenek tudnak lenni a kamaszok, tombolnak a hormonok, és ha rákapnak egy ilyen butaságra, ami hatásos, nem nagyon lehet őket leállítani. Értelme nincs a dolognak, sok mindent nem tehetsz, legfeljebb együtt vihogsz velük, ha bírsz. Két hónap van hátra a suliból, aztán mindenki megy szanaszéjjel, addig próbálj meg jó képet vágni hozzá.

A fiam osztályában van egy nagyon okos, de csúnyácska fiú, őt is állandóan szekálták, amíg a fiam és még két barátja ki nem álltak mellette rendszeresen. Hiába volt az osztályfőnök közbelépése is, csak olaj volt a tűzre...

2015. ápr. 20. 23:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2015. ápr. 20. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem irigyek... nekik nem adatott meg, hogy ilyen pompas allat - mint a lo - kozelebe keruljenek, ahhoz pedig ostobak es gyavak, hogy megtanuljanak lovagolni. Ezert a csufolodassal probaljak kompenzalni a sajat benasagukat es ostobasagukat. Ha nem tevedek, a csufolodok alacsony ertelmuek (rossz tanulok, es a csajozas/pasizas/ivas/szex erdekli oket csak, semmi ertelmes dolog?) Jol teszed, hogy nem veszed magadra - messze folottuk allsz, erzelmileg, ertelmileg, fizikailag, mert te meg tudtal tanulni valami olyant, amit ok nem.

En lehet, hogy visszavalaszolnek, hogy "Szerintem a "lofeju" azt jelenti, hogy szebb es okosabb vagyok, mint te" - mert a lovak gyonyoruek es a fejuk is szep, raadasul rendkivul okosak is.

(En most is imadom a lovakat, regebben naponta lovagoltam 2 orat, most sajnos tul sokat dolgozom, orulok, ha a evente egyszer-ketszer eljutok egy lovardaba.)

2015. ápr. 20. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Vágj vissza, az ég áldjon meg. Azért csúfolnak, mert passzív vagy. "Szerencsés" vagy, mert mindig ugyanazzal gúnyolnak, így előre felkészülhetsz frappáns válaszokkal, pl. "inkább lófejű, mint sekgfej ahogyan te!" vagy "én a helyedben, ekkora vízhólyaggal a nyakamon, inkább nem firtatnám, hogy kinek milyen feje van.." ilyesmik. Ha látják, hogy többé nem vagy "áldozat" abba fogják ezt hagyni.
2015. ápr. 21. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Nehogy ilyen hülyeséggel vágj vissza, mint amit az előző írt, még jobban körberöhögnek.

Amúgy egyszerűen irigyek, mert lovagolni járni azért kissé drága hobbi, van némi "elit" beütése.

Én amúgy szemét lennék, megmodanám, hogy sajnálom, hogy a szüleinek annyira futotta, hogy csak mások gúnyolása a szórakozása, ennyi hobbi jutott neki. A többit meg engedd el a füled mellett, ezt a 1,5 hónapot már kibírod. Sajnos vannak ilyen irigy emberek.

7/8 anonim ***** válasza:
Bocs, azt ne mondd, amit az utolsó előtti írt, közbeírtak :D
 8/8 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése végett: Nem hagyom magam, csupán nem veszem magamra, nincsenek emiatt álmatlan éjszakáim.

Mellesleg, csak lovagolTAM, ez még 8-9 éves koromban történt. :)

De köszönöm a valaszokat. :)

2015. ápr. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!