Jogos hogy ilyeneket mondanak? Nem megyek el a 10 éves általános iskolai osztálytalálkozóra.
Január 10-re szervezik a 10 éves osztálytalálkozót,már irják össze h akkor ki tud menni meg hasonlók. Egy facebook csoportban kell jelezni h ki megy és ki nem.
Én irtam h nem tudok menni,mert kb 180 km-rel messzebb lakok,és most sem,így 20 hetes terhesen sem birom a hosszú busz és vonat utakat.Erre lehurrogtak a volt osztálytársaim,hogy más külföldön dolgozik és meg tudja oldani h elmenjen. Meg h van a gyereknek apja,hozzon el kocsival. Nem mintha sok közük lenne hozzá,de nincs is még autónk. Meg hogy akkor karácsonyra h megyek haza,és hasonló dolgok. A volt osztályfönököm is ilyet irt nekem a csoportba,hogy a terhesség nem betegség,csak (áldott)állapot.
Nem is értem hogy képzelik ezt. Amúgy se voltam túl népszerű az iskolában. Csendes,visszahuzodó voltam,piszkáltak érte. Egy barátnőm maradt vele facebookon tartom a kapcsolatot,a többiekre nem is nagyon vagyok kiváncsi.
Idegesit hogy igy bele próbálnak szólni az életembe,el akarják dönteni helyettem h tudok e vonatra/buszra szállni vagy sem. És ezt b.unkó módon közlik.
Megkaptam azt is h az 5 évesre se mentem el,igazán lehetne bennem annyi h most elmegyek. Az 5 évesre azért nem mentem,mert 4 müszakba dolgoztam,próbaidős voltam a melohelyemen és nem kaptam szabadságot arra a hétvégére. De akkor is én voltam a p.araszt h miért nem mentem táppénzre,oszt.tali 5 évente van csak,melozni meg mehetek még. Még joformán nekem kellett elnézést kérnem h a munkahelyem fontosqabb,mert pénzből élek.
nem jogos. szerintem terhesen inkább pihenj otthon.
eleve sosem értettem az osztálytalálkozók értelmét. engem az első 5 évesre meghívott, méghozzá házhoz jött az egyik lány, mondtam, h bocs de nem, utáltam az osztályfőnököt, aztán kész, nem mentem, a többire meg sem hívtak, bár sztem nem is volt már, egy csomóan külföldön voltak már stb.
szóval az ilyenek egyébként is arról szólnak, h mindenki eldicsekszik, h mire vitte az életben, hány gyereke van stb. engem ez sosem érdekelt.
ha meg piszkáltak is suliban, akkor meg? a leírásod alapján most sem lettek értelmesebbek, meg nem is vagy rájuk kíváncsi. sztem ne menj el, és ne foglalkozz velük.
aki fontos, azzal úgyis tartod a kapcsolatot.
köszönöm a válaszokat,én is igy gondoltam :)
Igazából az ofő idegesit a legjobban,ő is anyuka,nem is egy gyereke van,benne lehetett volna annyi h nem szól be ez miatt. Hisz nem egyszer volt már ő is terhes.
Én sem mennék el, igazad van.
Sajnos tudom, milyenek a bunkó osztálytársak.:)
Semmi közük az életedhez és nem kötelező ott lenni.
Tojnék a fejükre, sőt ezek után végképp nem mennék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!