A tesitanar nem hajlando elfogadni a szuloi igazolast. Jogos? Egyaltalan normalis ez az ember?
Eleg gyoker tesitanart kaptunk iden. Tegnap volt szuloi igazolasom, annyi volt rajta, hogy "Tisztelt Tanar ur, kerem xy felmenteset a mai tornaora alol." Plusz az alairas. Megkerdezte a tanar, hogy miert. Mondtam, hogy elestem elozo nap es szerintem megzuzodott a kezem. Azt mondta, hogy ilyen nincs, alljak be tesizni. Mondtam, hogy csizmaba, farmerba nem fogol es beirt egy egyest es utana egesz oran fel-felcsattant, hogy a szulo csak kerheti, hogy a gyerekez felmentsek, de o donti el, hogy engedelyezi-e.
Megjegyzem, ha megvan es akkor ir valakinek a szuloje igazolast, arra is hisztizik, mondvan az olimpilonok se hagyjak ki az olimpiat ha menstrualnak,
Ev elejen az o tesiorajan megnyult a szalagom es ket hetre az orvos irt felmentest es amiatt is piszkalt, hogy attol meg oltozzek at mert fekvozni meg felulest csinalni tudok. Orvosi igazolasra...
Ja, utoljara januar elejen voltam felmentve, eu. okokra hivatkozva tehat az se lehet a baja, hogy tul gyakran ir anya felmentest.
Havonta kapsz felmentést.
A való életben sem fogsz havi 5 napra felmentést kapni a munka alól, ha menstruálsz, úgyhogy ilyen téren igaza van.
Azért vannak a gyógyszerek, hogyha görcsölsz, akkor jobb legyen. Vagy kibírod.
Nekem is olyan tanárom volt, hogy kosárméret alapján osztályozott, ráadásul még b**nkó is volt, menstruációkor a hátam közepére nem kívántam, mégsem nyavalyogtam sosem, hogy jaaaj, megvan, nemtesizek. Ez van, el kell fogadni, hogy nőnek születtünk és ez ezzel jár.
Később sem fogsz felmentést kapni semmi alól azért, mert menstruálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!