A4940825 kérdése:
Milyen ember az aki egyáltalán nem tud sírni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 21:31
1/5 anonim válasza:
Mindenki tud sírni. Csak valakinek sokkal, nagyon sokkal több kell ahhoz, hogy ez eljöjjön.
De általában akkor magábafojtós típus.
2/5 anonim válasza:
1, lehet sivár,rideg/hideg természetű,Ő az érzéketlen fajankó vagy tapló,kevés IQ-val.
2, erős akaratú,aki érzelmeit elrejti a külvilág elől,azt magába fojtja. Ő néha egyedül sírja ki magát.
A férfiak alapból is kevésbé érzelmesek,és nagyon nagy vesztesség kell ahhoz(pl családtag halála) hogy könnyek csorduljanak a szeméből egy férfinak.
3/5 anonim válasza:
mindenki tud sírni, csak jól el kell verni
4/5 anonim válasza:
Lehet éppen roppant bölcs vagy éppen túlságosan is sok szörnyűséget átélt ember is ilyen látszólag sírásképtelen.
5/5 *Nekomimi* válasza:
Nekem a párom ilyen sírásképtelen. Nagyon sokat beszélgettünk a gyerekkoráról, hát én csak ámultam és bámultam... Szóval meg is értem, hogy azok a dolgok után egyszerűen képtelen sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!